GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 401

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,5K
Sayfa
401/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi 3 futbolcusunu kaybettiler.

Gomez, Sosa, Töre

Tolgay sakatlanırsa biterler.

Töre o listede olmamalıdır

Oguzhan geçen sezon daha iyiydi mesela.

Atiba
Adriano
Oğuzhan
GG
Q7
Tolgay

Ligde şampiyon takımda yer alırlar. Geri kalan 5 mevki için yeterli oyunculara sahip olduğunu zannetmiyorum.

Cenk Olcayla filan şampiyon olamazlar

Newcastle, Cheick Tiote için Galatasaray'dan 2.5 M € istedi. Oyuncu da 3 yılda toplam 7.5 M € isteyince transfer beklemeye alındı. (Sabah)

Umarım yalan haberdir.Eren'e 2.2 var Tiote'ye yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atiba
Adriano
Oğuzhan
GG
Q7
Tolgay

Ligde şampiyon takımda yer alırlar. Geri kalan 5 mevki için yeterli oyunculara sahip olduğunu zannetmiyorum.

Beşiktaş'tan isteyeceğim 2 futbolcu var sadece

1. Oğuzhan
2. Tolgay

geri kalanın iyisi bizde var.

Tolgay sakatlık yaşamasa çok zeki futbolcu, ama onun da kariyerini bitirebilir rizikosu var. Oğuzhan eşiği atlarsa büyük maçları da çevirecek yeteneğe sahip. Ama atlayamadı bir türlü. Bu hali ile bile lig için büyük silah.

Beyler elimde olsa geçen sene defans hattında kim olan varsa paketleyip gönderirdim siz hala denayer diyorsunuz ? İşin garibi hocada bunu istiyor. Abi o defans hattı orta sahası ile beraber faciaydı yahu. Dünya üzerinde başka stoper mi yok ? Veya leiva vs den başka dos mu yok alamıyorlar.. Ahh aah

Newcastle, Cheick Tiote için Galatasaray'dan 2.5 M € istedi. Oyuncu da 3 yılda toplam 7.5 M € isteyince transfer beklemeye alındı. (Sabah)

Umarım yalan haberdir.Eren'e 2.2 var Tiote'ye yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservisi yerinde Tiote'ye 2,5 verilir. Maas'i da Tiote ayarinda bir futbolcu icin cok Uygun. Biz o paralari kimlere verdik

Eski Fenerli Dalian Atkinson Ingilterede Polisin elektroshock cihaziyla yaptigi müdahle sonucu yasamini yitirmis...
Bize bir macta 3 Gol atmisti doksanli yillarda.

Allah rahmet eylesin!

Atiba
Adriano
Oğuzhan
GG
Q7
Tolgay

Gönül ve Tolgayın sakatlanma ihtimalleri hep yüksek, Q7 de acayip istikrarsız bir adam. Diğerlerine katılıyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bence net bu senenin kaybedeni oldular.. Özellikle sosa takımın herşeyiydi.Gomez sosa töre gitti yerlerine kim gelse öyle bi uyum olmayacak..İyi de oldu

Sosayı fazla takip etmedim/izlemedim ama öyle şampiyon takımının kilit oyuncusu gibi oynadı mı gerçekten. Sanki biraz fazla abartılıyor gibi. Bilmiyorum belki forumun Beşiktaşlıları Sosayi daha fazla izlemiş olabilirler en iyisi onlara sorayım
Ümit Çatar

Sosayı fazla takip etmedim/izlemedim ama öyle şampiyon takımının kilit oyuncusu gibi oynadı mı gerçekten. Sanki biraz fazla abartılıyor gibi. Bilmiyorum belki forumun Beşiktaşlıları Sosayi daha fazla izlemiş olabilirler en iyisi onlara sorayım

@Ümit Çatar
Her maçlarını izledim neredeyse özellikle biz çaptan düşünce febe olmasın diye sürekli heyecanla bunların maçını takip ettim.. Ve takımın herşeyi sosaydı.Kusursuz bi oyun oynadı sümüklü Oğuzhan bile adam oldu sayesinde ..Bu senenin en büyük kayıbı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt