Chedju zor be göz var nizan var yaniFutbol bilgini paylastigin için tsk ederim. Chedjou nun da önemini anladigin vakit bi kademe daha atlayacan bu konuda.
Carole, Denayer gibi reislerin arkasinda durmak senin adina cok dogru.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
millet çıldırıyor sinirden burda sen başka birini izliyor olmayasınadam sürekli negatif konuşuyo
Dursun pisuvarsız duramaz , ancak tuvalette yaptılarsa toplantıyı bilemem.6 saat toplantı yapmışlar toplantıda ara vermişler mi yoksa 6 saat durmadan konusmuslarmı.
laf söylemesine gerek yok icraat yapsın. gidip eren tolga serdara 11.5 milyon euro vermesin, gidip adam gibi bi önlibero bi forvet alacaktı sadece. madem dursun futbolu bu adama bırakmış hakkını verecek tv ye çıkıp herşeye olumsuz cevap verilecekse bunu bu forumdan herkes yapar marifet değil bence.geçen sene dursun gibi bombaları patlatacaz falan mı desin boş yere beklentiye sokmuyor adam yalan söylemiyor doğruları söylüyor ben o yönden beğeniyorum. geçen yazı zlatanla geçirdik transfer döneminin bitmesine 2 hafta kala yalanladılar
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz, önümüzdeki 5 yılda savunmamızın bel kemiği olacak. Onu yakından tanıdığım için scout ekibine de sormadım."
Ulan bu nasıl bir acıklama Allahım sabır ver ya bu takım sampiyon olur olmaz yada serdar dünyanın en iyi stoperi de olabilir ama bu nedir ayıp be.
Levent Nazifoğlu: "Bizim önümüzü kesmek isteyen Galatasaray içinden ve dışından bazı kesimler var."
Serdar sictigi anda hesabini oder. Parasini da oder.