GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 413

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,9K
Sayfa
413/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol bilgini paylastigin için tsk ederim. Chedjou nun da önemini anladigin vakit bi kademe daha atlayacan bu konuda.

Carole, Denayer gibi reislerin arkasinda durmak senin adina cok dogru.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Chedju zor be göz var nizan var yani :D

Cavanda serdar(ched) denayer carole

Serdar dışında hepsi aynı dili konuşuyor bu da önemli. Carole ve denayer iyi arkadaş olmuştu ayrılmasınlar tr finalinde harika top oynadılar

Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz, önümüzdeki 5 yılda savunmamızın bel kemiği olacak. Onu yakından tanıdığım için scout ekibine de sormadım."

Ulan bu nasıl bir acıklama Allahım sabır ver ya bu takım sampiyon olur olmaz yada serdar dünyanın en iyi stoperi de olabilir ama bu nedir ayıp be.

Levente biri sorabilir mi sen kimsin diye. Ne basarin varda ilk 10 kurma girisiminde bulunuyorsun. Hoca mi kadroyu yapacak sen mi?

Gercek hayatta fm oynamayaa calisiyor karaktersizler

Levent Nazifoğlu: "Bizim önümüzü kesmek isteyen Galatasaray içinden ve dışından bazı kesimler var."

geçen sene dursun gibi bombaları patlatacaz falan mı desin boş yere beklentiye sokmuyor adam yalan söylemiyor doğruları söylüyor ben o yönden beğeniyorum. geçen yazı zlatanla geçirdik transfer döneminin bitmesine 2 hafta kala yalanladılar
laf söylemesine gerek yok icraat yapsın. gidip eren tolga serdara 11.5 milyon euro vermesin, gidip adam gibi bi önlibero bi forvet alacaktı sadece. madem dursun futbolu bu adama bırakmış hakkını verecek tv ye çıkıp herşeye olumsuz cevap verilecekse bunu bu forumdan herkes yapar marifet değil bence.

Son düzenleme:
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz, önümüzdeki 5 yılda savunmamızın bel kemiği olacak. Onu yakından tanıdığım için scout ekibine de sormadım."

Ulan bu nasıl bir acıklama Allahım sabır ver ya bu takım sampiyon olur olmaz yada serdar dünyanın en iyi stoperi de olabilir ama bu nedir ayıp be.

Serdar sictigi anda hesabini oder. Parasini da oder.

Levent Nazifoğlu: "Bizim önümüzü kesmek isteyen Galatasaray içinden ve dışından bazı kesimler var."

Levent Nazifoğlu: "Ben Galatasaray’da olduğum müddetçe Tarık, Olcan ve Umut bir daha Galatasaray’da oynamayacaklar."

Levent Nazifoğlu: Gitmeleri gerekiyor, gitmezlerse bir kenarda oturup GS'nin parasını alacaklar. Ama bunu kendilerine ne kadar yedirecekler.

Levent Nazifoğlu: "Melo defteri zor açılır. Olmaz diye hiçbir şey için söyleyemeyiz. Ama Melo benim ilk 10'umda yok."​

Levent Nazifoğlu: "Wesley oldukça istekli. Genç bir isim gibi koşuyor antremanlarda. Maçta da gördünüz 120. dakikada bile.''
​

Bence açıklamaları yerinde, Serdar konusun da aynı fikirde değilim ama burada onu öven de yüzlerce insan var. Herkes ile her konu da aynı fikri paylaşamıyorsun işte.
En azından Rierink'e sahip çıktı,
Umut, Tarık, Olcan bir daha Galatasaray forması giyemez dedi,
Süleyman'a haddini bildirdi,
Ve transfer müjdesi verdi.

Buda bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt