GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 417

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,9K
Sayfa
417/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1f914.png
Şenol Güneş: "Teklif yaptık ama Serdar Aziz de olmadı, Eren Derdiyok da olmadı. Galatasaray'a gittiler, onlara hayırlı olsun"

şenol hoca bize iş atıyor bence riekerink yerine gelebilir belki rieke dikiş tutamazsa açıkcası benim miğdem kaldırmaz bunu

?????? Güneş: "Biz şampiyonken, transfer yapamıyorken, UEFA'dan ceza alan Trabzon, Galatasaray transfer yapıyor. Bunu ben anlamam, kafam basmaz"

ne ağladın be şenol güneş iki tane transfer yaptık onda bile gözün var ağlayarak şampiyon olursun ağlayarak transfer yaparsın biz yaparız ağlayarak yorumlarsın yeter be blader yeter yahu

Şenol Güneş: "Barcelona şampiyon oluyor, bütün oyuncularını satıyor mu? Böyle bir şey olamaz. Gomez, Töre, Sosa benim için büyük kayıp."

Levent Nazifoğlu: "Transferini bitirme aşamasında olduğumuz oyuncular var, Lucas Leiva gündemimizde değil artık."

:o

������ Güneş: "Biz şampiyonken, transfer yapamıyorken, UEFA'dan ceza alan Trabzon, Galatasaray transfer yapıyor. Bunu ben anlamam, kafam basmaz"
işte türk futbolu bu yüzden gelişmiyor şenol. bi başarıya ulaşınca kendimizi hemen bi halt sanıyoruz. biz de hamzayla şampiyon olduk bi ton eksiğimiz vardı ama hamzayla dursun bizi transfersiz şl şampiyonu yapabileceklerine inanıyordu. sonuç 6. olduk ligde

Dikkatli izleyin, defansif diyor.

1. BJKnin en iyi oyunculari

Gomez, Sosa, Q7, Töre, Oguzhan,

BJK bir anda yarisini kaybetti

+ Atiba agir overrated, kolay bulunan bir topcu. Ama kaybettiklerini bjk bir daha bulamaz..

neyse birde bitirem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt