Ali Yılmaz
10 Numara!
Şenol Güneş: "Eren Derdiyok için teklif yaptık, Serdar için teklif yaptık. Galatasaray aldı, hayırlı olsun"
sağol hocam
Şenol hoca gizli Özbek hayranı. Bizim transferleri cilalıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Şenol Güneş: "Eren Derdiyok için teklif yaptık, Serdar için teklif yaptık. Galatasaray aldı, hayırlı olsun"
sağol hocam

sağol hocam
Şenol hoca gizli Özbek hayranı. Bizim transferleri cilalıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eren icin maksimum 2 Milyon teklif vermedilerse ben de birsey bilmiyorum. Bizimkiler de gidip 1 sene kontrati kalmis adama 4 Milyon verdiler saka gibi.
Bilgiler yine camurlu geliyor. Ofansif degil, defansif dedi adam
Yok Frankkaleci antrenörü değilmiydi o gelen can?

Levent Nazifoğlu: "Transferini bitirme aşamasında olduğumuz oyuncular var, Lucas Leiva gündemimizde değil artık."
![]()
Lucas Leiva Inter'e hayırlı olsun.Levent Nazifoğlu: "Transferini bitirme aşamasında olduğumuz oyuncular var, Lucas Leiva gündemimizde değil artık."
![]()
işte türk futbolu bu yüzden gelişmiyor şenol. bi başarıya ulaşınca kendimizi hemen bi halt sanıyoruz. biz de hamzayla şampiyon olduk bi ton eksiğimiz vardı ama hamzayla dursun bizi transfersiz şl şampiyonu yapabileceklerine inanıyordu. sonuç 6. olduk ligde������ Güneş: "Biz şampiyonken, transfer yapamıyorken, UEFA'dan ceza alan Trabzon, Galatasaray transfer yapıyor. Bunu ben anlamam, kafam basmaz"
sence kimden bahsediyor sergi vitinho filanmı?
Dikkatli izleyin, defansif diyor.
1. BJKnin en iyi oyunculari
Gomez, Sosa, Q7, Töre, Oguzhan,
BJK bir anda yarisini kaybetti
+ Atiba agir overrated, kolay bulunan bir topcu. Ama kaybettiklerini bjk bir daha bulamaz..
neyse birde bitirem
Levent Nazifoğlu: "Chedjou kalırsa, Hakan var, Semih, Serdar, Donk var, oraya 6. adam lüks olur mu hoca karar verecek."
gecen sezon bunlarla kac gol yemistik