denayer ve josueyi transferden saymayın.onları biz istersek her türlü gelir.önlibero ve forvete yoğunlaşmalyız.
renktaş ayıp ediyorsun
dün gültekin denen ..... Galatasaray sekiztaşın yedek kadrosunu yenemedi dedi. Eren onların ayarının çok altındaymış.
renktaş ayıp ediyorsun
dün gültekin denen ..... Galatasaray sekiztaşın yedek kadrosunu yenemedi dedi. Eren onların ayarının çok altındaymış.
Denayer + Josue + Orta saha + Forvet ?

Ofansif futbol oynattığı için ben de beğeniyorum zaten. Mançini, prandelli gibi adamlar varken Şenol gibi adamlar 5 kat daha kaliteli futbol oynatıyor . Futbol zevk için izlenir , bu tür hocalar da hücum ile bunu gerçekten iyi başarıyor . Rikering hocamız da böyle bir hoca, kazmalara tahammülü yok .
Sent from my iPhone using Tapatalk
denayeri bence chedjou satılırsa diye istiyorlardı o yüzden vazgeçilmiş olabilir.denayer olmayacak gibi duruyor
Ya onu bırakın, Rıdvan'ın yalaması. Rıdvan olmasa kimse takmıyor onu, Tvde mesela onu yorumcu görünce değiştiyorum ve benim gibi de çok kişi vardır .
Sent from my iPhone using Tapatalk

chedjou gitse bile yerine gelecek adam denayer olmamalı bencedenayeri bence chedjou satılırsa diye istiyorlardı o yüzden vazgeçilmiş olabilir.
kiralık gelmesin zaten.
stoper bölgesinde çok oyuncumuz mevcut asıl eksik ortasahada
Iste Senol'un artilarindan biri de en kötü adamdan bile verim almasini beceriyor bir türlü. Ama yine de bize gelmesini istemem, eziklik kompleksi var bu adamda. Hep magdurum da magdurum diye konusup duruyor.
Ofansif orta saha dedi sergen inatla defansif diyor
ben kaile bile almıyorum sadece ne kadar futbol cahili olduğu belli.
sadece futbol tarihini bilmekle futbol yorumculuğu olmuyor.