GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 420

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645K
Sayfa
420/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayer ve josueyi transferden saymayın.onları biz istersek her türlü gelir.önlibero ve forvete yoğunlaşmalyız.

renktaş ayıp ediyorsun
dün gültekin denen ..... Galatasaray sekiztaşın yedek kadrosunu yenemedi dedi. Eren onların ayarının çok altındaymış.

Ya onu bırakın, Rıdvan'ın yalaması. Rıdvan olmasa kimse takmıyor onu, Tvde mesela onu yorumcu görünce değiştiyorum ve benim gibi de çok kişi vardır .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ofansif futbol oynattığı için ben de beğeniyorum zaten. Mançini, prandelli gibi adamlar varken Şenol gibi adamlar 5 kat daha kaliteli futbol oynatıyor . Futbol zevk için izlenir , bu tür hocalar da hücum ile bunu gerçekten iyi başarıyor . Rikering hocamız da böyle bir hoca, kazmalara tahammülü yok .

Iste Senol'un artilarindan biri de en kötü adamdan bile verim almasini beceriyor bir türlü. Ama yine de bize gelmesini istemem, eziklik kompleksi var bu adamda. Hep magdurum da magdurum diye konusup duruyor.

Ya onu bırakın, Rıdvan'ın yalaması. Rıdvan olmasa kimse takmıyor onu, Tvde mesela onu yorumcu görünce değiştiyorum ve benim gibi de çok kişi vardır .

ben kaile bile almıyorum sadece ne kadar futbol cahili olduğu belli.
sadece futbol tarihini bilmekle futbol yorumculuğu olmuyor.

Ofansif orta saha dedi sergen inatla defansif diyor

Adam ilk söylediğinde defansif diyor ama spikerin o arada 'O' demesi işi karıştırıyor. Sonra spiker ofansif deyince onaylıyor. Bence defansif dedi ve sonrasında spikerin söylediğini onayladığında biraz dikkat dağınıklığından öyle oldu. Ya da hem defansif hem ofansif alacaklar. Adamın konuşmasının o kısmını dinledim defansif diyor net şekilde.

nazifin söylediklerinden anladıgım

kalecı alınmayacak bılemıyorum cenk ve erayı begenmıyorum yanlıs karar

sag bek, transfer yok dogru karar

stoper, chedjou kalıyor transfer yok. semihi satıp adam akıllı bir stoper alsalardı. yanlıs karar
sol bek, sadece carole var ama transfer olmayacak yanlıs karar
orta saha alınacak dogru karar ama 2 tane alınmalı bence
kanat alınmayacak dogru karar
ofansıf orta saha alınacak dogru karar

forvet alınmayacak yanlıs karar

ben kaile bile almıyorum sadece ne kadar futbol cahili olduğu belli.
sadece futbol tarihini bilmekle futbol yorumculuğu olmuyor.

Dün Ilgaz çınar diye biri çıktı , genç yani 30 küsür sanırım ; yorumlarına bakıyorum da akıllı , mantıklı falan . Tvde böyle adamlar barınamıyor, radyolarda takılıyorlar . Meydan böyle gerizekalılara kalıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt