GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 444

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
444/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetinTekin : '' Josue'yi Bjk alsa tamam, Sosa gitti, Josue geldi derim hani, olur. Ama GalataSaray niye aldı, anlamadım?''

:red:

Aslında orta sahada iyi pas yapan adam sayısıda az.Ön libero alınacaksa, josue'de iş yapar.Emre çolak ve bilal gitti.orta saha sayımız azaldı.

Donk'uda gönderirsek iyi olur.

Iyi güzel de her türlü ilk öncelik ön libero olmaliydi sezon basindan beri. 5 transfer yaptik hala cözemedik o sorunu saka gibi.

En kritik bölgeye hala adam almadik. Ben artik bilerek yaptiklarini düsünmeye basladim. Sokaktaki cocuga sorsan o bile ön libero ve forvet transferi isterdi sezon bitince.

mus-lin-serdar-hakan-carole-tolga-transfer-sinan/josue-sniper-bruma/poldi-eren/transfer :) kadro bu olur transfer yazan yerler iş yapan futbolcular olursa takımı tutamazlar,josue snip oynamadığı durumda onun yerine geçer.

Antrenman futbolcusu olur kalacaksa bana kalsa . Niye satılmadı anlam veremedim de sabri de anlam veremedim konusunu alışkanlık oldu bende zaten saolsun.

Elimizde hic bir ön libero olmadigi icin belki "mecbur olunca kullanirim" düsüncesi ile kalmistir ya da yönetim baski yapmistir daha 6 ay önce aldik hemen yollayip bizi rezil etme diye.

Sabri olayi zaten bambaska bir boyuta ulasti, ben artik pes ettim ve kabullendim. Bu herif kendi gitmek istemedigi sürece kurtulus yok bize.

Elimizde hic bir ön libero olmadigi icin belki "mecbur olunca kullanirim" düsüncesi ile kalmistir ya da yönetim baski yapmistir daha 6 ay önce aldik hemen yollayip bizi rezil etme diye.

Sabri olayi zaten bambaska bir boyuta ulasti, ben artik pes ettim ve kabullendim. Bu herif kendi gitmek istemedigi sürece kurtulus yok bize.
Hamit var donktan önce. Hamit oynar önliberoda. Dediğin gibi yönetim rezil olmamak için kalsın denildi bencede.

mus-lin-serdar-hakan-carole-tolga-transfer-sinan/josue-sniper-bruma/poldi-eren/transfer :) kadro bu olur transfer yazan yerler iş yapan futbolcular olursa takımı tutamazlar,josue snip oynamadığı durumda onun yerine geçer.

meliksah diye bir spastik usak vardi bir ara burada
o da aynen senin gibi hep fmden ögrendigi seyleri yazardi
yoksa o sen misin haci

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt