GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 446

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
446/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamız takımdaki paralel yapı olan Umut-Olcan-Tarık-Selçuk yapısına direk müdahale etmiştir. Bu 3lü gönderilirse Selçuk yalnız kalır ve el mahkum çalışarak forma giymek zorunda kalacak. Ha olmazsa bakın hocamız Josue'yi oraya monte eder çokta güzel olur. Hocanın mantık belli: Rakip kaleye ne kadar hızlı gidersek o kadar dengesiz yakalarız rakibi. 2 senedir takım 3dakikada rakip kaleye anca gidiyordu. Hocamızın ayağını dedeler kaydırmazsa radikal kararlarına devam eder ve yenilsekte göze hoş futbol sergileriz. Seneye kalması halinde kadroyu daha da gençleştireceğini düşünüyorum. I love you HOCAM :)

Ben böyle mallık görmedim yahu. Adam gibi 3 transferlerle ligi öttürürdük ama bizimkiler yine yedeğe doldurdu adamları. Stoper ön libero ve forvet e 3 tane kaliteli adam alsaydık şuan şampiyonluk hayalleri kurabilirdik.

hepsine katiliyorum ama serdarda yaniliyorsunuz, cok iyi stoper ve firsat verildikce bunu gösterecek.
tabi chedjoudan sira gelirse.

Chedden sira gelirseden ziyade bir mucize olup bu yil da sakatlanmazsa diyelim!!

Serdar son 4 yilda her sene sakatlanmis adam. Bize de ciddi sakat geldi.

Tolga da son 3 yilda sakatlanmaktan 52 mac kacirmis biri. Net muzmin sakat.

Ve biz bu 2 sakata 7 milyon bonservis + 3 futbolcu ve 4 milyon euro garanti para oduyoruz. Bonuslari da var bir dolu.

Bu paraya iyi bir scout araciligi ile onlarin pozisyonuna onlardan cok daha saglikli ve daha iyi oyuncular alabilir ve bunlara ilave cok iyi 1 defansif orta sahayi da bitirebilirdik.

Ama o zaman komisyon alamazdi serefsiz kopekler!! :( :(

BJK'nin saydığın eksiklerin çoğunu kapatma ihtimalleri var. Kapatacaklar da bence.

Bizim öyle bir ihtimalimiz yok
Gomez sosa töre ismail.
Bunları kimlerle kapatacaklarmış çok merak ettim?
Cenk tosun ve oğuzhanla mı?
Sadece gomez + sosa 50 gol demekti geçen sene.
Bunlar artık yoklar.
Defans ve kaleci sorununu zaten yaşayan bir takım beşşektaş.
Bence kadro olarak en kötü durumda olan takım şu an onlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Josue´nin maliyeti düsük, satin alma opsiyonu da cok uygun.

Bi alternatif daha aliyorlar herhalde, cünkü ilk 11´de nerde oynatacaklarini anlamadim.

Alternatif kadronun güclenmesine seviniyorum da, ilk 11 kadromuz hala ayni.

Artik ilk 11´e transfer yaparlarsa seviniriz.

umarım delaney gibi genç biri gelir çünkü orta sahanın defansif açıdan dinamizm'e ihtiyacı var.

delaney'i tanımıyom renktaş. ne katar bilemem.

iskandinav oldugu icin calıskan ve mücadeleci bir futbolcudur diye tahmin ediyorum ama bizde bunlarda yetmeyebilir.

koşmak yetmez, toplu oyunda da iyi olmalı, geri degil sürekli ileriyi düsünmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt