kesin kanat transfer ederlerMehmet Özbek: "Josue'nin ardından bir oyuncu daha transfer edeceğiz."

kesin kanat transfer ederlerMehmet Özbek: "Josue'nin ardından bir oyuncu daha transfer edeceğiz."

Bugün çekilen fotoda 24 oyuncu var...Emrah-Salih-Birhan-Berk İsmail kiralansa bunun ardından ön libero ve Josue hamleleri ile 22 kişilik kadro olacağa benziyor avrupaya gidemeyeceğimiz bir sezonda mantıklı düşünce...seneye hamit,sabri,donk gibi isimleri gönderip kaliteyi arttırıp cl seviyesi için doğru planlama yapılabilir
Ben bazı arkadaslar kadar kotumser değilim.
Gecen sene bu zamanki kadroyu ve bu seneki kadroyu yan yana koyun ve mukayese edin..
Feneri ve Beşiktaşı yenip 2 kupa kazandık.
Gecen sene Sabri'yi, Umut'u, Bilal'i savunan Hamza vardı.. Bu sene çok dogru tesbitler yapan Rie Hoca var..
Hoca nın kadro planlamasını begeniyor ve destekliyorum. (Maç oynanırken yaptığı/yapmadığı oyuncu değişikliklerini eleştirsem de..)
selçuğu kesemez çünkü o kadar defansif özelliği yok(yani box to box oynayamaz)
ama çok iyi bir hamle oyuncusu olur.
Orta sahada Sneijder disinda teknigi cok yüksek, pas yapann, oyuncu eksilten, asist yapan oyuncumuz yoktu.
Selcuk´u sayabiliriz belki normal sartlarda, ama durumu malum. Bu anlamda Josue bazilarini sasirtsa da dogru karar.
Maliyeti de düsünüldügünde gayet iyi bir transfer olur. Bu anlamda hersey güzel.
Ancak Galatasaray´a seviye atlatacak eksikler hala giderilmedi. Umarim sayisal anlamda yapilan transferlerden dolayi yönetim rahatlamaz.
"Lesh, cöp" diye tabir edilen yedek futbolculardan bu sene kurtulduk gibi gözüküyor (yeniler bu kontenjani doldurmazsa)
Ilk 11´e iyi bir forvet, iyi bir DOS alinmadan, yönetim sinifi gecemez.

Şu ana dek yapılan hamleler alternatif adı altında cüzi miktarlar ile gerçekleştirilseydi yönetim harika bir iş çıkarmış olurdu ama geçen seneye nazaran buna da şükür diyoruz. Josue ise opsiyonuyla gelmiştir umarım.