GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 449

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
449/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün çekilen fotoda 24 oyuncu var...Emrah-Salih-Birhan-Berk İsmail kiralansa bunun ardından ön libero ve Josue hamleleri ile 22 kişilik kadro olacağa benziyor avrupaya gidemeyeceğimiz bir sezonda mantıklı düşünce...seneye hamit,sabri,donk gibi isimleri gönderip kaliteyi arttırıp cl seviyesi için doğru planlama yapılabilir

Ben bazı arkadaslar kadar kotumser değilim.
Gecen sene bu zamanki kadroyu ve bu seneki kadroyu yan yana koyun ve mukayese edin..
Feneri ve Beşiktaşı yenip 2 kupa kazandık.
Gecen sene Sabri'yi, Umut'u, Bilal'i savunan Hamza vardı.. Bu sene çok dogru tesbitler yapan Rie Hoca var..
Hoca nın kadro planlamasını begeniyor ve destekliyorum. (Maç oynanırken yaptığı/yapmadığı oyuncu değişikliklerini eleştirsem de..)

Şu ana dek yapılan hamleler alternatif adı altında cüzi miktarlar ile gerçekleştirilseydi yönetim harika bir iş çıkarmış olurdu ama geçen seneye nazaran buna da şükür diyoruz. Josue ise opsiyonuyla gelmiştir umarım.

Ben bazı arkadaslar kadar kotumser değilim.
Gecen sene bu zamanki kadroyu ve bu seneki kadroyu yan yana koyun ve mukayese edin..
Feneri ve Beşiktaşı yenip 2 kupa kazandık.
Gecen sene Sabri'yi, Umut'u, Bilal'i savunan Hamza vardı.. Bu sene çok dogru tesbitler yapan Rie Hoca var..
Hoca nın kadro planlamasını begeniyor ve destekliyorum. (Maç oynanırken yaptığı/yapmadığı oyuncu değişikliklerini eleştirsem de..)

evet oyuncu değişikliği konusunda problemi var,bunu aşabilir..

selçuğu kesemez çünkü o kadar defansif özelliği yok(yani box to box oynayamaz)
ama çok iyi bir hamle oyuncusu olur.

tolga (veya daha iyi bir ön libero) defansin önünde oynarsa, sneijder ve josue birlikte orta sahada oynayabilirler

josue artik selcuk'tan daha dinamik bir topcu, selcuk bu sezon iyice ölü gibi oynayacak son maci da baz alirsak

Orta sahada Sneijder disinda teknigi cok yüksek, pas yapann, oyuncu eksilten, asist yapan oyuncumuz yoktu.

Selcuk´u sayabiliriz belki normal sartlarda, ama durumu malum. Bu anlamda Josue bazilarini sasirtsa da dogru karar.

Maliyeti de düsünüldügünde gayet iyi bir transfer olur. Bu anlamda hersey güzel.

Ancak Galatasaray´a seviye atlatacak eksikler hala giderilmedi. Umarim sayisal anlamda yapilan transferlerden dolayi yönetim rahatlamaz.

"Lesh, cöp" diye tabir edilen yedek futbolculardan bu sene kurtulduk gibi gözüküyor (yeniler bu kontenjani doldurmazsa :) )

Ilk 11´e iyi bir forvet, iyi bir DOS alinmadan, yönetim sinifi gecemez.

bayadir ortaliklarda yoktun :)

Ulan bu Milan ne mal kulüptür yahu. 31 yaşındaki Sosa'ya 7,5 milyon Euro verip kargaları ihya ediyorlar resmen. Adamlar harbiden iyi pazarlıyorlar futbolcularını.

Bu arada Beşiktaş maçında Linnes'i çok beğendim. Umarım bu şekilde devam eder. İlk maçını baz alıp ahkam kesmek pek doğru olmaz ama Tolga ise İlk yarı vasat ikinci yarı ise hiç yoktu oyunda. Bundesliga'daki sakatlık geçmişi ve maliyeti baz alınınca transferi baya lüks oldu bana göre.

Selçuk'u yedekleyemeyecek tek güç alacağı yıllıktır. O da Ünal Aysal'ın başkanlığı dönemindeki yaptığı nadir falsolardan biridir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt