GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 450

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
450/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josue'nin Selçuk'un yerine oynaması zor,bence sağ açıkta oynayacak maçlarda Yasin gireceğine Josue girecek belki Yasin-Sinan daha çok çalışır

Alacağımız dos bütün sezonun kaderini belirleyecek. İnşallah yönetim de Riekerink de farkındadır. 1 adam alırsın şampiyon yapar, geçiştirecek adam alırsın 3. olursun. Bu kadar net.

bayadir ortaliklarda yoktun :)

Evlendikten sonra forumda eskisi gibi saatler gecirmek zorlasti :) Firsat buldukca girmeye calisiyorum.

Ayrica bu yönetim benim heyecanimi yok etmisti.

Taraftarin düsüncesine zerre önem vermeyen insanlar varken, fikir beyan etmenin de gereksiz oldugunu düsünüyordum.

Yönetime hala inanmasam da, aliskanlik :) Bos zamanimda girmeye calisiyorum iste.

Objektif bakınca aralarında en kötü yine biziz kanka. Stoperde sorun yaşıyoruz. Orta sahamız melodan sonra pert. ve görünen o ki yerini bu sezon da dolduramayacaz. Hücuma çıkamıyoruz. Takım kısa mesafede oynamaya mahkum resmen. aksi durumda uzadıkça atak yiyoruz.

BJK'nin saydığın eksiklerin çoğunu kapatma ihtimalleri var. Kapatacaklar da bence.

Bizim öyle bir ihtimalimiz yok

Bizim gerizekalilar bir tane adam akilli ön libero alsa ligin tüm kaderi degisir bence. Tek bir hamle bizi acayip ileri götürür, ama bu hamleyi gerceklestirebileceklerine hic bir sekilde inanmiyorum ne yazik ki.

Adamlar hala alternatif oyuncu pesinde kosuyor. Josue mosue iyi hosta bize hala direkt ilk 11 oynayacak 2 adam lazim. Biri ön libero digeri de forvet. Eren ile yürümez tüm sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt