Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.003
- 5.482
- 2.493
Banka teminatı bulunamadı diyorlar, Tolga 3m Leiva 2.5m bu nasıl bir teminat? Haberlerin alayı yalan, alamayacaklar belli ki.
Kim diyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banka teminatı bulunamadı diyorlar, Tolga 3m Leiva 2.5m bu nasıl bir teminat? Haberlerin alayı yalan, alamayacaklar belli ki.
dostum istediğin kadar alaya al.şu demek bu rvp ye adam o kadar bel bağlıyor ki bu 3 nünü maliyetine tek onu alıyor ama tutmuyor.bende diyorum işte bunlardan daha ucuz daha kaliteli 3 adam yaz işte madem bunlar kazık kazık olmayanları bi görelim kimlermiş.sırf komisyon için bu transferlerin olduğunu idda edenlere de diyorum kimmiş daha ucuzu bunların ve daha iyileri.
Dünyada yüzlerce binlerce futbolcu var. Daha ucuzunu bulamazmisin yani, hem de daha kalitelisini? Avrupa'da adamlar ne transferler yapiyor kücücük meblaglara.
Kulüp olarak profesyonel bir scout ekibin var ama bundan faydalanacagina gidip yetersiz adamlara milyonlari savuruyorsun.
Herseyden önce senin bakis acin tamamen yanlis zaten.
Tamm kardesim sagolasinVallah bilmiyorum öyle bir site var mi tüm mac izlenebilecek. Burada gecenlerde biri vardi abimle oturduk Tolga'nin eski macini izliyoruz diyordu.
Demek ki izleyebilecek bir yer var. Biraz bi bakayim googlde da falan birsey bulursam yazarim.
3 nün toplamdı sadece rvp nin maliyeti.ona bakarsan mesela 7+5+5+5=22 milyon euro sadece sneijder in maliyeti.bu paraya daha ii kim alınabilirdi mesela bunu yaz ki bi karşılığı olsun.bu 3 futbolcunun yerine daha kaliteli daha ucuz adamlar kimlermiş bi bilelim yazında işte.
Meloyu intere getiren mancini gidince, hazir dos ararken ??
Bizim takima Melo > Leiva. Net.
RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 1 dk.1 dakika önce
J. Denayer için ;
Galatasaray ile tekrar 1 yıllık kiralık anlastik.
Man. City ile de kiralanmasi konusunda anlaşmak uzereyiz...
Şöyle bir iddaa daha var ki umarım doğrudur o yüzden hadi inşallah Leiva + Denayer olması dileğiyle bu ikisini alırlarsa 1 gün PP'yi dursun özbek yapacamley:
Kim diyor?
Bu adam kim