Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene önceki Melo evet, şimdiki Melo ise hayır.

Interde çalışkan ve defansif anlamda iyi topçularla oynadığı için maçlarda daha az sorumlulugu var. Burada ondan çok şey bekleriz.

Melo Selçuk ağır ve temposuz olur. Melo eski Melo gibi değil artık. Son sezonunda vasat oynuyordu. Dany Nounkeunin orta saha versiyonu gibiydi, her maç 1-2 kırmızı kart potansiyesi olan hareketi vardı.

Leiva gelsin

Bizim takim icin derken, takima katacagi ruhu kast ettim. Belki Leiva futbolculuk acisindan melodan bir adim önde olabilir suan, ama bize ruh lazim. Onuda bence melo daha iyi yansitir takima.

Tabi leivayin bu konuda yapabilcekleri kapali kutu, belki oda katar.

Ama ben simdiye kadar ruh konusunda, 1. Bülent Korkmaz, 2. Melo derim.

Adam bikere asik GSye. Bu cok önemli.

Gelirse zaten Tolgayla oynasin, Selcuk her türlü tempo düsüren biri.

Bakalim insallah ikisinden biri gelir. Selcukla olmaz.

Denayer'i sağ bek için istiyorum. Savunmacı sağ bek olarak kaldı ki tekniği topa hakimiyeti hiç de fena değil.
Yani bence Denayer = Capone.

Chedjou yerine bir solak stoper Jan Durica gibi...

Hucumcu sağ beke Ümit Davala gibi birden fazla pozisyonda oynayabilen Mauricio İsla Zabaleta gibi adamlar olabilir.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim 4 dk.4 dakika önce
Jason Denayer, 1 yıl daha Galatasaray'da!

Denayer twitter da hala Galatasaray formali profil resmini kullaniyor

h.o

Denayer'i beğenmiyorum açıkçası.

Chedjou gidecekse geçici çözüm olabilir mi o bile şüpheli.

Takımın sürekli sakatlık potansiyeli bu kadar yüksek isimler ile doldurulması da çok iyi değil.

Serdar Aziz- Son 4 sezonda en az 1 sezon sakatlıktan oynayamadı
Tolga Ciğerci-Son 4 sezonda 1.5 sezon sakatlıklardan forma giyemedi.
Eren Derdiyok-Son 5 sezonun 2 senesinde sakatlıktan sezonu kapattı
Hamit Altıntop-Son 3 sezonun 2'sinde sakattı.
Jason Denayer-Son 1 senede 6 ay sakattı.
Semih Kaya-Son 5 senede en az 1 sene yoktu.
Armindo Bruma-Son 3 senenin 1 senesinde sakattı.
Emrah Başsan-Son 2 senenin 4 ayında sakattı
Lionel Carole-Geçen sene 2 ay sakattı

Tolga'yı belki anlayabiliriz hadi Eren'i de anladık ta arkadaş Serdar aziz'e 4.5 milyon euro veren duble maldır...

Ulen 4.5 milyon euroya taş gibi stoper alırsın...

Olcan ücretinde indirime giderse 1.4m e inerse kalabilir bence. Sol kanadı komple kullanabiliyor. Mesela Yasin sadece açık oynayabilir sağ ya da sol. Ama sol bek sağ bek ya da ortasahanın solunda sağında oynayamaz. Ama Olcan Sabri gibi hem bek hem açık oynayabiliyor.

Carole dışında sol kanatta hızlı git gel yapacak adam yok. Hakan balta'dan artık bek olmaz çok ağır. Olcan'dan 4 lu savunma beki olmaz ama 3-5-2 nin kanadı olur. 4-1-4-1 de 4 lu savunmanın beki olur.

Donk Dzemali Umut gitmeli.

asıl donk ve dzemailiyi satamazsak kol gibi girecek dzemailinin az cok piyasası olmustur diye tahmin ediyordum

birde anlamıyorum neden sözleşme feshi yapmıyoruz biz? şikeciler veya trabzon bile bazı oyuncularla sözleşme feshi yaptı

Olcan ücretinde indirime giderse 1.4m e inerse kalabilir bence. Sol kanadı komple kullanabiliyor. Mesela Yasin sadece açık oynayabilir sağ ya da sol. Ama sol bek sağ bek ya da ortasahanın solunda sağında oynayamaz. Ama Olcan Sabri gibi hem bek hem açık oynayabiliyor.

Carole dışında sol kanatta hızlı git gel yapacak adam yok. Hakan balta'dan artık bek olmaz çok ağır. Olcan'dan 4 lu savunma beki olmaz ama 3-5-2 nin kanadı olur. 4-1-4-1 de 4 lu savunmanın beki olur.

Donk Dzemali Umut gitmeli.
Olcan 1.4 degil 700.000 Euroluk topcudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt