- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Duzenli olarak hali sahada maca çıkıyorum floryada top sektirip 250 bin euro para isteyecegim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel onayladın tam başkan olacak adamsın![]()

ali naci küçük @nkucukk Sorular üzerine ek bilgi Tolga'nın
bonservis bedelini yazmıştık:3 milyon euro
Yıllık ücreti:2 milyon euro
Sözleşme süresi: 4 yıl İyi geceler
rip
Süper haber. Lucas+Denayer mükemmel olur...Ben 1 Aslanım @ben1aslanim 4 dk.4 dakika önce
Jason Denayer, 1 yıl daha Galatasaray'da!
Aysal kulübü batirdi diye televizyonlarda kicini yirtan o herifler simdi Dursuna niye hic ses cikarmiyor.
Bunlari sorgulamak lazim.
Hangi Transferleri verdiler önceden ?
Doğruysa bu ve + Şeref Aydın bu sefer gayet iddialı post'u.
Hadi bakalım Lucas gel...
Benden küçük kardeşim de yok, Floryayı da bi dedeye emanet etmem. Ali dürüst Abdurrahim Haldun gibileri getirip sadece para kaynağı yaratıp şikecilere kapak takıp dururuz.
Hemen moda girdim de renktaş sende transfer komitesi Başkanı oldun![]()
Hangi Transferleri verdiler önceden ?
Doğruysa bu ve + Şeref Aydın bu sefer gayet iddialı post'u.
Hadi bakalım Lucas gel...
Yillik 2m mu? Bana pek inandirici gelmiyor.
Zaten eren ve serdar yillik 2m+ kazanacak, leiva gelirse 2.7m kazanacak.
Yedekte oturup da rotasyonda kullanilacak oyuncuya yillik 2m verecek kadar gerizekali degiller, hele de ffp mevzusu varken.
Yok ama dogruysa, ozaman demektir ki 1 yil men yolda ve dursun kulubu batirmaya gelmis.
okadarda kisa degil yahu kupa finalinda kafayi cakti poldi dokunmasa bile gol oluyordu.Denayer geçen sene ne verdi hangi maci kurtardi kisa boylu supurucu bir stoper yine yanlış transfer eğer stoper alınacaksa daha dogru şef olabilecek bir adam gerekli