Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yoneticiler nasil transfer yaptık ama diye ortamlarda kendilerini ovuyorlardir. Yoldan gecen adami cevir Tolga'ya 2 milyon euro oner yine kabul eder. Bu adamlarin ne farki var orada yöneticilik yapıyorlar ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer + Leiva + Debuchy

Defans biraz toplanır. [ Şampi GS ]

______________Muslera
__________Denayer__Serdar
_Debuchy________________Carole
_______________Leiva

Tolga'ya 2 milyon euro yıllık veren kişi veya kişiler derhal soygundan yargılanmalı.

Ama zannetmiyorum bu parayı verdiğimizi.

Şeref Aydın forma numarasına kadar yazdı. Elbet bildiği bir şey vardır. Leiva transferi olsun yahu :)

hala leiva diyen palamuttur.yedek oturacak adama senlik 2 garanti,primlerle beraber 2,5 vermez kulüp.basbaya 11 icin geldi ve transfer kapandi.

0`dan 10 puana kadar takimi degerlendirirsek

Kaleci:
muslera (7) cenk (2) eray (0)
Sol bek: Carole (6) Hakan (5)
Stoper: Serdar (7) Chedjou (6) Semih (2) Donk (2)
Sag bek: Sabri (5) Linnes (1) Tarik (-10) Salh (1)
Orta saha: Selcuk (7) Sneijder (8) Tolga (4) Hamit (0) Dzemaili (5) Leiva (9) Jem Karacan (2) Umut Gundogan (1) Endogan (2)
Sag kanat; Emrah (6) Yasin (2) Podolski (8)
Sol Kanat: Sinan(4) Bruma (9) Olcan (2)
Forvet: Eren (8) Umut (error)

Takimdan gidecekler:
1. salih
2. endogan
3. umut
4. olcan
5. jem karacan
6. umut gundogan
7. tarik camdali
8, supriz ( bruma olablir, kaynagi icin!)

Takımın 17-18 m euro ya kadar bütçesi var burak + rodriguez + telles + diğerleri = 17 civarı bir para yapıyor bruma satılmaz gelecek planlamasını sağlam yapıyoruz umarım sakatlık vs olmaz da çatır çatır oynarız :D

Bakın tekrar söylüyorum leiva falan gelmicek tolga geldi liverpool 4 yedi sakat oyuncuları var yönetim beceriksiz bunların hepsini bir araya toplayın düşünün leiva gelmez arkadaş gelmez imkansız

rita iyi güzel hoş da acık daha etli butlu olaydı tadından yenmezdi,serena gibisini bulamıycam bi daha:dispirited:

Leiva şu transferlere verilen maaşları, L'Pool ise bonservisleri görse bu transfer imkansız olur. 10M€ Bonservis, 4-5m maaş, 3m imza parası ister Leiva.

Fatih Terim Transferleri bunlar sanki...

Bilmiyorum yanlismiyim ama Serdari, Emrah Bassani, Ereni, Tolga Cigerciyi Rikerink mi istedi?

Bu sene Semih - Serdari cok izleriz gibi...

Buda en cok Milli Takima yarar.

Sanki burda Milli Takim/FT ve Galatasaray isbirligi var sanki.

---

Sizce degilmi?

Cokmu Fantazi acaba?

tolgayı 3 milyon avroya al,leivayı 1,5 milyon avroya al...bu nasıl iş yav

Allah belanı versin hain Dursun.3 m bonservis,2 m yıllık nedir lan?Hain,şerefsiz,onursuz,gurursuz herif :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt