Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duzenli olarak hali sahada maca çıkıyorum floryada top sektirip 250 bin euro para isteyecegim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne güzel onayladın tam başkan olacak adamsın :D

Benden küçük kardeşim de yok, Floryayı da bi dedeye emanet etmem. Ali dürüst Abdurrahim Haldun gibileri getirip sadece para kaynağı yaratıp şikecilere kapak takıp dururuz. :D
Hemen moda girdim de renktaş sende transfer komitesi Başkanı oldun :hat:

ali naci küçük ‏@nkucukk Sorular üzerine ek bilgi Tolga'nın
bonservis bedelini yazmıştık:3 milyon euro
Yıllık ücreti:2 milyon euro
Sözleşme süresi: 4 yıl İyi geceler

rip

Yillik 2m mu? Bana pek inandirici gelmiyor.

Zaten eren ve serdar yillik 2m+ kazanacak, leiva gelirse 2.7m kazanacak.

Yedekte oturup da rotasyonda kullanilacak oyuncuya yillik 2m verecek kadar gerizekali degiller, hele de ffp mevzusu varken.

Yok ama dogruysa, ozaman demektir ki 1 yil men yolda ve dursun kulubu batirmaya gelmis.

Aysal kulübü batirdi diye televizyonlarda kicini yirtan o herifler simdi Dursuna niye hic ses cikarmiyor.

Bunlari sorgulamak lazim.

Denayer geçen sene ne verdi hangi maci kurtardi kisa boylu supurucu bir stoper yine yanlış transfer eğer stoper alınacaksa daha dogru şef olabilecek bir adam gerekli

bu saçmalık işte cidden.tolga ya hadi 1.3 falan maaş normalde 2 nedir yaw.leiva gelse yedek olacak bu adam 2 milyon euro alan yedek futbolcu mu olur.

Hangi Transferleri verdiler önceden ?

Doğruysa bu ve + Şeref Aydın bu sefer gayet iddialı post'u.

Hadi bakalım Lucas gel...

Tolga'yı verdi üstteki şahıs, doğru hatırlıyorsam. Alttakini bilmiyorum.

Bu arada;

Zabaleta, Pep Guardiola'nın kendisini takımda görmek istediğini ve önümüzdeki yıl da City forması giyeceğini açıkladı. [@RobPollard_]

Bazı arkadaşlara katılıyorum , Tolga'ya 2 milyon vermek demek Leiva alınmayacak demektir. bjk yemin ederim en fazla 1. 100 falan verirdi, hadi Ünal aysal'ı eleştirelim ; çok kötü adam drogba'ya 5 , snejder'e 4.5 verdi ama büyük Özbek saçma sapan herkese 2 veriyor . Yazıklar olsun , bunlar Leiva debuchy falan da alamaz. O paralar zehir zıkkım olur inşallah size Özbek ve çetesi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Hakan - Denayer ikilisinden göbek olmaz hava toplarında eziliriz. İkisininde hamleleri sert değil. ASLINDA hakan balta ilk 11 oynaayacak adam değil ne bek ne stoper oynayamaz artık yedek olur.

chedjou yerine sağlam adam lazım. İsviçre Milli takımı stoperi Johan Djourou misal.

Umarım Tolga patlama yapar da...

_________Leiva
___Tolga
_____________Sneijder

Orta saha izleriz. Tabiki Selçuk United ilk Yarı oyunu oynarsa Selçuk oynar.

Benden küçük kardeşim de yok, Floryayı da bi dedeye emanet etmem. Ali dürüst Abdurrahim Haldun gibileri getirip sadece para kaynağı yaratıp şikecilere kapak takıp dururuz. :D
Hemen moda girdim de renktaş sende transfer komitesi Başkanı oldun :hat:

Çok değil ya 1 günlüğüne transfer komitesi başına getirip o gün her istediğimi yapsalar. Ahh ahh

Hangi Transferleri verdiler önceden ?

Doğruysa bu ve + Şeref Aydın bu sefer gayet iddialı post'u.

Hadi bakalım Lucas gel...

Adam bonservislerine kadar bildi

Eren(4m) + Tolga(3m) + Leiva(3m) demişti toplamda 10 m euro ve 3 de 3 oldu yazdı demek ki sağlam bi kaynağı var bu kadar iddaalı yazdığına göre ipler leiva da yeni bi sayfa açma zamanı geldi onun için de :oley:

Yillik 2m mu? Bana pek inandirici gelmiyor.

Zaten eren ve serdar yillik 2m+ kazanacak, leiva gelirse 2.7m kazanacak.

Yedekte oturup da rotasyonda kullanilacak oyuncuya yillik 2m verecek kadar gerizekali degiller, hele de ffp mevzusu varken.

Yok ama dogruysa, ozaman demektir ki 1 yil men yolda ve dursun kulubu batirmaya gelmis.

herkes 2 mio diyor, Alman Bild gazetesi de öyle yazdi, bu sabah "Cigerci Istanbul da" yazan Fenerli de o rakami isaret etti

0`dan 10 puana kadar takimi degerlendirirsek

Kaleci:
muslera (7) cenk (2) eray (0)
Sol bek: Carole (6) Hakan (5)
Stoper: Serdar (7) Chedjou (6) Semih (2) Donk (2)
Sag bek: Sabri (5) Linnes (1) Tarik (-10) Salh (1)
Orta saha: Selcuk (7) Sneijder (8) Tolga (4) Hamit (0) Dzemaili (5) Leiva (9) Jem Karacan (2) Umut Gundogan (1) Endogan (2)
Sag kanat; Emrah (6) Yasin (2) Podolski (8)
Sol Kanat: Sinan(4) Bruma (9) Olcan (2)
Forvet: Eren (8) Umut (error)

Takimdan gidecekler:
1. salih
2. endogan
3. umut
4. olcan
5. jem karacan
6. umut gundogan
7. tarik camdali
8, supriz ( bruma olablir, kaynagi icin!)

Forum ahalisi genel olarak istemiyor ama bence josue güzel bir fırsat transferi olur. Bu arada quintero da kadroda yok görünüyor ayrılabilir(şikecilerle adı anılıyor)

o maas kismi yalan olmali yahu, adam Almanya da 500 bin kazaniyor galiba, simdi 1.1-1.3 versen kabul etmeyecek sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt