Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
ersun hocam'ın kız arkadasları bazen idmanları izlemeye geliyor.
cavanda cıplak halde gezerse olmaz tabi.
cavanda cıplak halde gezerse olmaz tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim sitemim senin kaynak olarak kullandigin ali nace denen herife
adam prim yapiyo
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten bipspor hangi oyuncuyu dursun özbek'in otelinde yakaladı?
kim yazmamis, bipspor kullanan varmi
SA. Leyva geldi mi?
SA. Leyva geldi mi?
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten bipspor hangi oyuncuyu dursun özbek'in otelinde yakaladı?

uyduruyo dur abicim ya yok oyle biseyUlan sanki ben ali naciyi kaynak gösteriyorum günahım kadar sevmem Dursunun yalakası serefsiz işte onu söylüyorum.
Kimin tarafından seçilmiş en iyisi olarak peki? Salamayı sevmem açıkçası. Yanıldığımı bir çok kez olmuştur tabiki ama chedjou konusunda fikrim sabittir. Lille i geçtim çünkü. Adamı yıllardır parçalı altında izliyoruz sonuçta.Ne diyon sen ya? Fransas'nin Fotomac'i mi? Arkadas utanmiyormusun sallarken? Bilmiyorsan bilmiyorum de ama algi yaratma.
Bir de ben Lille maclarinin hic birini kacirmam yillardir, fransada ilk destekledigim takimdir. Bana cikip Rami'yi mi anlatiyon? Chedjou mu Rami'nin sayesinde ön plana cikmis? Buna Lille traftari bi tarafiyla güler kusura bakmayacaksin.
Ayrica en iyi 11 degil, net direk olarak en iyi stoper secildi kendisi, Thiago Silva'nin önünde.
Ramos'a gelince: Ramos da tonlarca hata yapiyor, ama hatasiz kul olmaz elbette. Artilarini da görmekte fayda var. Sürekli eksilerinden bahsedersen artilarini ignore etmis olursunuz ki Chedjou dedigin gibi sadece arkadan oyun kurmuyor.
Leiva Sampdoria camiasına hayırlı olsun.
İyi bir transfer yaptılar açıkçası.
kaynak nere renktaş? hiçbir yerde göremedim