Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersun hocam'ın kız arkadasları bazen idmanları izlemeye geliyor.

cavanda cıplak halde gezerse olmaz tabi.

Ulan hiç mi bir işi doğru beceremezsiniz siz dana resmen bizim yönetim

Yakında Dursuna kulübün babası diyebiliriz çünkü anasını bellemeye ant içmiş

Dursun istifa!!!

Leiva Sampdoria camiasına hayırlı olsun.

İyi bir transfer yaptılar açıkçası.

Öyle olacağını biliyorduk aslında... Ama inşallah yinese ümitleniyor...

Son düzenleme:
Kabul edelim ki Sampdoria bizden daha geniş imkanlara sahip bir takım.

Yönetimimize bu kadar da yüklenmeyelim.

Ne diyon sen ya? Fransas'nin Fotomac'i mi? Arkadas utanmiyormusun sallarken? Bilmiyorsan bilmiyorum de ama algi yaratma.

Bir de ben Lille maclarinin hic birini kacirmam yillardir, fransada ilk destekledigim takimdir. Bana cikip Rami'yi mi anlatiyon? Chedjou mu Rami'nin sayesinde ön plana cikmis? Buna Lille traftari bi tarafiyla güler kusura bakmayacaksin.

Ayrica en iyi 11 degil, net direk olarak en iyi stoper secildi kendisi, Thiago Silva'nin önünde.

Ramos'a gelince: Ramos da tonlarca hata yapiyor, ama hatasiz kul olmaz elbette. Artilarini da görmekte fayda var. Sürekli eksilerinden bahsedersen artilarini ignore etmis olursunuz ki Chedjou dedigin gibi sadece arkadan oyun kurmuyor.
Kimin tarafından seçilmiş en iyisi olarak peki? Salamayı sevmem açıkçası. Yanıldığımı bir çok kez olmuştur tabiki ama chedjou konusunda fikrim sabittir. Lille i geçtim çünkü. Adamı yıllardır parçalı altında izliyoruz sonuçta.
Vasat stoper benim için. Hatasız kul olmaz dediğin gibi. Kademe anlayışını bilmeyen adama zaten hata yaptığını söylemek haksızlık olur. Bilmiyor işte yapacak bir şey yok bu durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt