- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
olcan -bursaYabancilar giderde , yerliler cok zor...
Bence bedava bile olsa bile yerlilerden kurtulmali. Maas butcesi acamazsak transfer yapacagimiz varsa bile yapamayiz
tarık-eskişehir
umut-kasımpaşa olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olcan -bursaYabancilar giderde , yerliler cok zor...
Bence bedava bile olsa bile yerlilerden kurtulmali. Maas butcesi acamazsak transfer yapacagimiz varsa bile yapamayiz
Sinan poldi eren> Emenike fernandao atıf şu halimiz ile bile daha üstün bence iyi 1 libero ve sağ bek ile hakaten en güçlü aday biz oluruz 2 tane adamı alamazlar ise hepsinin ............... Neyse!
:crushed:Pazardan aldım Leiva, Eve geldim nalburdan levye
Bence abartiyor gibi olmasin ama ligdeki en iyi hucum hatti bizde. Mario Gomez ve Sosa gittikten sonra Besiktas cok kisir kalir bizim hucum hattina bakarak.
Bende bu konuda senin gibi dusunuyorum, suana kadar hic bir yabanci transferin olmamasi da cok tuhaf. Riekerink gibi birisinin sirf Turkiye liginden oyuncu almayacagini herkes biliyor.Isin kotu tarafi simdiye kadar yaptigimiz transferler riekerink'in verdigi isimler degil,mehmet özbek'in kafasina göre aldigi isimler
Söz konusu Riekerink'in bizzat istedigi leiva olunca para yok
Yeni transferlere bütçede yer açmak adına G.Saray kadrosunda ayrılık şart olduDzemaili-Chedjou-Olcan-Tarık-Umut-EndoğanBakalım kim gidecek
Zaten geçen sene de çok zorlanmadık gol atmada ama arka fena işte .. Bunu göremeyen yönetimin sıfatına sıçmak lazım .. Sezon boyu 60 tane gol yemişsin tak tak 2 adam koyacaksın orta stoper sağ bek çok zor değil ki çıldırtıyorlar bizi işte ..
Bende di natale'nim Galatasaray formasi giymesini isterdimGallardo'yu cok istiyordum gelmesini
O dönem gelseydi bizde basarili olurdu
Bir dönem baptista'yi da cok istemistim
Liverpool'dan 32'lik Skrtel'i 6 milyon Euro'ya almak mı başarı yoksa 29'luk Leiva'yı 1.5 milyon Euro'ya? (Tabii Leiva'da sorun çıkmazsa)
- :red:
@nevzatdindar Avrupa şampiyonasının en iyi 5-6 stoperininden birini almak mı başarı, sakatlıktan futbolu unutan Lucas leivyı almak mı bşarı?
he leiva müzmin sakat :asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:
Bunlar bedavami gerçekten? Öyleyse almayan fenerli olsun. Lider stoper lazım işte ve hepsi bedava. Caceresi bilmiyorum şimdiChedjou'yu satıp bedavaya stoper almak lazım,Mexes-Caceres-Alex-Demichelis