Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz Dortmund Emre'yi sürekli oynatmaz ise agir haksizlik eder. Hazirlik döneminin Dembele ile en aktif oyuncusu.

Ama adamlar Götze'yi aldilar simdi isminden dolayi oynayacak zaten. Reus dönecek, Dembele var bir de anlamadigim sekilde Schürrle sacmaligi var.

Ama bu oyuncularin arasinda dedigim gibi en cok dikkat ceken Emre ve Dembele.

Ched reis hakkında olumlu yorumlar görmek sevindirici

He ya en komik nokta da o. Fener'liler bile adami her topu gereksiz tac'a atarak oyun akisini bozuyor diye elestiriyor, biz ise övüyoruz.

Ulan Chedjou Fransa'nin en iyi stoper'i secilmis. Kjaer ise Wolfsburg'ta 6 gol kendi kalesine atarak kadro disi birakilip tekme tokat kovuldu. Nerdeyse lig'te her macini izledim, topu takip ettiginde hemen arkasinda oyuncu oldugunda adam panik yapip güm diye topu tac'a patlatiyor.

En güncel defans futbolu oynanan İtalya Liginde Romadan bile kovdular Kjaeri. Anlattığın gibi komedi Wolfsburg macerası var bir bizim Chedjounun kral olduğu Lillede ortalama bi performans gösterip geldi sadece başka bişey yok leşti.

Ama ben burdaki yorumlara şaşırmıyorum artık Diegoyla-Sneijder bile kıyaslandı bu forumda. Gökhan Gönülü Caneri dünyanın en iyi bekleri olarak görenler vardı Topalıda hala en iyi dmc olarak gören var. Tek emin olduğum şey Chedjou şuan Fener veya Beşiktaşta oynuyor olsaydı burdaki olumsuz yorumların tam tersi yapılırdı.

Fazla maaş aldığı doğru ama her türlü Chedjoudan daha iyi. Bir stoperin en önemli görevi oyun kurmak değil, defansif anlamda iyi olmak. Ama bizim taraftarımız ne bilecek futbolu?

Kjaerin en kötü oynadığı adam Bruno Alves partner olarak oda bizim Semihten falan daha iyi futbolcu. Ayrıca önünde 2 tane DOS ile oynuyor herif. Sağ ve sol bekleri lig için idare edecek seviyedeydi. Fenerin çirkeflikleride malum durum.

O Kjaer bizim bu defans hattında olsa acaba şuan hanginiz başlatmıştı linç etme kampanyasını..

Jairo-Molina.jpg

Futbolcu: Jairo Molina
Takimi: Bogota FC
Yas: 23
Pozisyon: Forvet
31 Macta 10 Gol atmis, 10 Sari kart ve 1 Kirmizi Kart,

Ucuza alsak iyi olur

En güncel defans futbolu oynanan İtalya Liginde Romadan bile kovdular Kjaeri. Anlattığın gibi komedi Wolfsburg macerası var bir bizim Chedjounun kral olduğu Lillede ortalama bi performans gösterip geldi sadece başka bişey yok leşti.

Ama ben burdaki yorumlara şaşırmıyorum artık Diegoyla-Sneijder bile kıyaslandı bu forumda. Gökhan Gönülü Caneri dünyanın en iyi bekleri olarak görenler vardı Topalıda hala en iyi dmc olarak gören var. Tek emin olduğum şey Chedjou şuan Fener veya Beşiktaşta oynuyor olsaydı burdaki olumsuz yorumların tam tersi yapılırdı.
Ben bosuna demiyorum 80% bi halttan anlamiyor diye.

Gönül dedikleri dünyanin en iyi bek'i yillardir Barcelona'ya gidiyor.
Caner Erkin ilk ciddi macinda ciddi bir seviyede rezil oldu. O da müthis bekmis.
Topal ayni sekilde dünyanin en iyi defansif orta saha'si, adam daha pas veremiyor.. Bir bakalim modern futbolda defansif orta saha oyuncularin hangisi top kullanma özürlüsü..

Kjaer ve Lille döneminde gelirsek, Lille o ara 3 defansif orta saha oynuyordu, 2 stoper + 3 defansif orta saha yani. Bir de o sezon kaleci inanilmaz isler yapmisti. Bunu kimse bilmez cünkü kimse burdan maclarini izlemedi örnegin. Sadece net 0-0'lik skorlar konusulur, Kjaer kurtarmis olur.

Son düzenleme:
Kjaerin en kötü oynadığı adam Bruno Alves partner olarak oda bizim Semihten falan daha iyi futbolcu. Ayrıca önünde 2 tane DOS ile oynuyor herif. Sağ ve sol bekleri lig için idare edecek seviyedeydi. Fenerin çirkeflikleride malum durum.

O Kjaer bizim bu defans hattında olsa acaba şuan hanginiz başlatmıştı linç etme kampanyasını..
Bunu düsünmesini mi bekledin? :D Fazla sey istemissin. Yok canim ya sadece Kjaer müthis, ne alakasi var partneri ve önünde 2 defansif orta saha'si :D

Chedjou dedigin adamin yaninda bek yok stoper yok, önünde defansif orta saha olarak Selcuk-Bilal vardi gecen sezon.

Oynat bu düzende Kjaer'i de görelim. Wolfsburg'ta gördük mesela.

emre moru oynatmayacaksa bize kiralasın dortmund,yasin gitsin

emre mor---------leiva-----selçuk------------bruma

-----------------------sneijder------------------------------

-----------------------eren-------------------------

wowwww : ) yedekte de sinan ve podolski : )))

Ziyech #10 yalnız rnş

Ayrıca pahalı ve gereksiz olur Sneijder varken

Akp adlı topçu iyi topçuya benziyor. O veya Tolga gelse iyi olur

evet renktaş 10 numara H.Ziyech ama 4-3-3 oynuycazya sneijder hazırlık maçlarında olduğu gibi sol içte 8 numara gibi oynuyor hep çünki 10 numara yı kaldırabilecek enerjisi yok
sağ içte biraz daha önde 10 numara gibide H.Ziyech arkalarında leiva olursa istediğimiz ortasaha oluşur yedeğede tolga veya Akpro gibi mücadeleci defansif yöne güçlü birisi ile en iyi hücum ve ortasaha hattı bizde olur

evet renktaş 10 numara H.Ziyech ama 4-3-3 oynuycazya sneijder hazırlık maçlarında olduğu gibi sol içte 8 numara gibi oynuyor hep çünki 10 numara yı kaldırabilecek enerjisi yok
sağ içte biraz daha önde 10 numara gibide H.Ziyech arkalarında leiva olursa istediğimiz ortasaha oluşur yedeğede tolga veya Akpro gibi mücadeleci defansif yöne güçlü birisi ile en iyi hücum ve ortasaha hattı bizde olur
10 numarayı kaldırabilecek enerjisi yok ama 8 numara oynuyor?

Ben bosuna demiyorum 80% bi halttan anlamiyor diye.

Gönül dedikleri dünyanin en iyi bek'i yillardir Barcelona'ya gidiyor.
Caner Erkin ilk ciddi macinda ciddi bir seviyede rezil oldu. O da müthis stopermis.
Topal ayni sekilde dünyanin en iyi defansif orta saha'si, adam daha pas veremiyor.. Bir bakalim modern futbolda defansif orta saha oyuncularin hangisi top kullanma özürlüsü..

Kjaer ve Lille döneminde gelirsek, Lille o ara 3 defansif orta saha oynuyordu, 2 stoper + 3 defansif orta saha yani. Bir de o sezon kaleci inanilmaz isler yapmisti. Bunu kimse bilmez cünkü kimse burdan maclarini izlemedi örnegin. Sadece net 0-0'lik skorlar konusulur, Kjaer kurtarmis olur.

Anlamaz bunlar bu mantık olduğu sürece Yasin,Brumadan daha iyi derler,Sosa Sneijderden daha iyi derler az daha zorlasalar volkan babacan Muslera kıyaslamasıda yapacaklar. Riekerink işini biliyor Chedjou konusuna bir çare bulur elbet.

Ha şuda olayın ayrı komik yanı. Kaç tane Türk hocanın göremediği gerçekleri Hollandalı Alt yapı hocası gördü. Ne kadar gelişmiş bir futbolumuz var :D

Eger takim'in düzeni yok ise Muslera'da cok gol yiyebiliyor. Ne yani Muslera mi simdi kötü kaleci? :red:

Kollektif futbol diye birsey var.

10 numarayı kaldırabilecek enerjisi yok ama 8 numara oynuyor?

Mancini dönemini hatılra renktaş sürekli boşluklara koşardı gol pozisyonları hep sol içe koşuları vardı sürekli boşluklara koşardı şimdi o enerjisi kalmadı düşün İniesta ve Pirlo'nun kariyerinin son dönemlerindeki gibi kullanıcaz Sneijder'i sol içde

Ha şuda olayın ayrı komik yanı. Kaç tane Türk hocanın göremediği gerçekleri Hollandalı Alt yapı hocası gördü. Ne kadar gelişmiş bir futbolumuz var :D

Utanc verici bir olay cidden :red: Adam dogru dürüst hocalik yapmadigi sekilde 1 ayda futbol özürlüsü herifleri temizledi ve temizliyor.

Bunu düsünmesini mi bekledin? :D Fazla sey istemissin. Yok canim ya sadece Kjaer müthis, ne alakasi var partneri ve önünde 2 defansif orta saha'si :D

Chedjou dedigin adamin yaninda bek yok stoper yok, önünde defansif orta saha olarak Selcuk-Bilal vardi gecen sezon.

Oynat bu düzende Kjaer'i de görelim. Wolfsburg'ta gördük mesela.

Bir Leiva+Denayer hamlesi yapsak görecem ben bunları bu senede işte baştaki yönetim bunlardan beter futbol anlayışında.

Doğrudur renktaş Chedjou ktü topçu değil ama onu tamamlayacak kademe bilgisi mükemmel bir stoper lazımdı bize mesela Chiriceş veya Subotic tarzı bir stoperimiz olsaydı Melo hala takımda olsaydı gerçekten şuan TR'nin en iyi stoperi diyorlardı Chedjou için ama psikolojik olarak çöktü sakatlıklar onu biraz geriye attı hiçbir zaman yanında oyayıp tandem yaptığı adam belli olmadığı için alışamadılar birbirlerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt