Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerdeki topa ayaklari varken kafayla mudehale etmeye calisip basaramamasi ile elini araya sokan bir oyuncu ched. Yok yanina lider lazimmista yok on libero yokmusta bunlari eskiden bende dusunurdum toz kondurmak istemezdim ama kabul edin iste malin teki.
Beyin olarak dany-ched-donk hepsi ayni kafada adamlar(sulalem rahat) bunlara paralel ayni mallik semih ve salihte de var.
Iclerinde eli yuzu duzgun bir chedjou var diye ramos gibi davranmayin adama.

Salih-semih-ched-donk topla carp birbirine yapistir farki olmayan adamlar alayi cop gonderilmesi gerekir.

Cılgın hollandalı hepsini teker teker gonderecektir emin olun.

Bu kadarda acımasız olmaya gerek yok sürekli defans tandeminin değişmesi önliberosuz bilal selçuk ile oynamamız defansı kötü etkiledi birde üstüne sürekli sakatlık sorunu geçirdi Chedjou yoksa ilk gekdiğindede iyi stoperdi yani.Ha bundan sonra chedjou'dan gs'ye stoper olmaz kafasında bitirmiş gitmek istiyor isabetde olur 4-5 milyon gibi bir para gelirse çok iyi bir stoper daha alabiliriz
Domagoj Vida - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Raul Albiol - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Cleber Reis - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Vlad Chiriches - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Adil Rami - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Seref Aydin in son yillarda fazla bilgisi yoktur. Umarim dogru cikar yazdiklari.

e595cba71ea67dac2fd957c2a7e9c101.png

h.o

bir yanlışlık olsada gelse Schweinsteiger-Leiva-Sneijder ortasahasını izlesek bir :D

Tamam bu yönetimden beklenir ben de biliyorum ama sanki Tolga alındığında başka almayacağız demiş gibi algı yaratıyorsunuz. Zaten bu herifler 2 tane orta saha demedi mi? Ee Tolga ya da başkası zaten alınacak bu mantıkla . Deyin ki beceremezler anlarım ama millete Tolga alınıp başka alınmayacak derseniz bilmeyen de kapatmışız anlar . Alamazlar demek ayrı , almayacaklar demek ayrı . Bence de ALAMAYACAKLAR .

Sent from my iPhone using Tapatalk

şeref aydın emin konuşmuş.ebouenin de forma numarasını söylemişti.keşke doğru olsa.

ins dogrudur hem srfydn efsanesi yeniden baslar böylece

Yerdeki topa ayaklari varken kafayla mudehale etmeye calisip basaramamasi ile elini araya sokan bir oyuncu ched. Yok yanina lider lazimmista yok on libero yokmusta bunlari eskiden bende dusunurdum toz kondurmak istemezdim ama kabul edin iste malin teki.
Beyin olarak dany-ched-donk hepsi ayni kafada adamlar(sulalem rahat) bunlara paralel ayni mallik semih ve salihte de var.
Iclerinde eli yuzu duzgun bir chedjou var diye ramos gibi davranmayin adama.

Salih-semih-ched-donk topla carp birbirine yapistir farki olmayan adamlar alayi cop gonderilmesi gerekir.

Cılgın hollandalı hepsini teker teker gonderecektir emin olun.

Eline sağlık.

Ya görmesek chedjouyu stoper diye yutturacaklar.

Alayı çöp.

Zaten GS ın yediği gol sayısı 44 ile rekordu geçen sene.

Ne değişti ? Hala ön libero yok!!

Denayer gitti, yerine müzmin sakat Serdar geldi. Koray sakatlandı.

Bugün itibarı ile bilmediğim bir değişiklik var mı ?? Peki 44 gol yememize ne engel olacak ?

Tek ön libero 4 golü 24 gole mi indirecek ?

Bu takımın stoperleri dandiktir, ön liberosu dandiktir. Selçuk da artık yedeğe çekilmelidir.

Aksi taktirde biz yine her duran topta rakibe kafa vurdururuz.

Şeref aydın baya emin konuşmuş. Hadi ona güvenerek hayırlı olsun camiamıza bari söyleyim

Seref Aydin in dedigi dogruysa yarin zaten KAP aciklamasi gelir.

Emre Güral: "Galatasaray yönetimi menajerimle görüştü, 'Elimizdekiler gitmeli' dendi. Bekletilince ben de Antalya'ya imza attım." (Fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt