Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan Adın ••• BursasporTolca Ciğerci ••• KAP bekleniyor...Lucas Leiva ••• Banka teminatı bekleniyor.(via @Amacsz_adAmm)

Riekerink'in isteği üzerine sağ bek arayışlarına hız veren Yönetim, Mathieu Debuchy transferinde West Ham engeli ile karşılaştı. (Sporx)

Lucas Leiva Galatasaray İngiltere de sağlık kontrolünden geçirdi Banka teminatı bulunamadı henüz Klopp göndermiyor haberleri bahane...

Bu arada bugun saat 20'de kargalarin Olimpiyakos ile maci varmis...

Bakalim Gomez'siz , Sosa'siz ne pok yiyecekler

Bu kadarda acımasız olmaya gerek yok sürekli defans tandeminin değişmesi önliberosuz bilal selçuk ile oynamamız defansı kötü etkiledi birde üstüne sürekli sakatlık sorunu geçirdi Chedjou yoksa ilk gekdiğindede iyi stoperdi yani.Ha bundan sonra chedjou'dan gs'ye stoper olmaz kafasında bitirmiş gitmek istiyor isabetde olur 4-5 milyon gibi bir para gelirse çok iyi bir stoper daha alabiliriz
Domagoj Vida - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Raul Albiol - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Cleber Reis - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Vlad Chiriches - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Adil Rami - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Vida albiol Rami 3ünüde alamayız
Bence boştaki mexes alex ikilisinden biri gelsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden bu kadar eminiz yonetimin 2 orta saha alacagina?

Ben birsey mi kacirdim?

Bana Tolga olursa Leiva gelmez gibi geliyor nedense :(

CL çok önemli bir gelir kapısı. Bu kapıyı aralamak için şampiyon olmamız şart değil. Çünkü şu an emin değilim ama play-off turlarında yüksek ihtimalle seri başı torbasında olacağız ve İngiltere, İspanya, Almanya 4.sü, Fransa ve İtalya 3.sü gibi takımlarla eşleşmeyeceğiz. Sezonu ikinci de bitirsek CL'ye katılma şansımız yüksek ama şampiyonluk bir başka tabi. Yine de play-off turlarıyla riske atmamak için şampiyon olmamız çok önemli.

Bu yolda Leiva, Tolga ve Debuchy transferleri bizi bir anda şampiyonluğun çok net favorisi haline getirir. Ve de önümüzdeki sezon yapmamız gereken transferleri azaltır. Bu üç oyuncuyu alırsak seneye sadece üç transfere ihtiyacımız olacak. Birincisi, sözleşmesi biten Chedjou yerine CL'de güvenebileceğimiz kaliteli ve tecrübeli bir stoper. İkincisi Eren'i en azından Fener'deki Fernandao'nun konumuna getirebilecek bir forvet. Üçüncüsü de yavaştan Wesley'nin yerine ısındırmamız gereken, aynı zamanda Wesley ile çalışarak onun tecrübelerinden faydalanacak genç bir forvet arkası.

Bu hamleler bizi yeniden 2011/12 sezonuna döndürecektir ve seneye de 2012/13 sezonuna geçirecektir.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim 3 dk.3 dakika önce
B1A SON DAKİKA • BİPSPOR | Tolga Ciğerci Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt