Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komisyonun dibine vurdular bu transfer sezonunda serefsizler.

BJK çok iyi oynuyor. Ömer Şişmanoğlu,Tolgay ve Frei bizde olsa keşke.

Valencia ve Lucas gelsin forumda 3 kişiye çekilişsiz kurasız forma alıcam.

Arda Acun abisinin kucaginda.

CpRa_PsWgAAoXqm.jpg

@kudretsenel85: Yarın Lucas Leiva transferinin açıklanmasını bekliyorum.
Sevgiler.

Hayatım da hiç videoya göre oyuncu yorumlamadım ama bu tolga hakaten 11 oyuncusu olamaz bizde selçuğu bile keseceğini düşünmüyorum eğer lucasın vs yerine geldiyse biz dükkanı kapalım cidden

Fetöyle işbirliği yapıp nemalanan kim varsa cemaati protesto etmeye gitmis :d guleyim mi ne yapayım

Hem Leiva hem Tolga çok rahatlayacağız,savunma 4lüsü kaldı JOR bu işi de çözerse muazzam büyüyecek gözümde

Aziz yıldırım 'in Vitor 'u kovarak Fatih Terim ı fenerin başına getirmesine ne dersiniz renkdaslar?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

idare ediyolar.doğru düzgün hücum yapamıyolar.golü de olimipakosun hatasından buldular.kerim frei daha çok yol katetmeli.tolgay çok iyi.

Frei'in gelişeceğini düşünüyorum ben, oyuna 70'ten sonra girip bolca gol pozisyonuna sokuyor kendi atıyor,attırıyor falan. Q7 gittiğinde yerini dolduracaktır satışındada iyi para kazandırtacaktır. Adriano'da iyiydi izlediğim kadarıyla, Atiba iyiydi. Olympiakos kötü oynadığından dolayı oyun BJK'de.

Stoper transferini iyi hoş diyosunuz katılmasam da hadi Chedjou da gitsin de kurban olıyım sol stopere sol ayaklı birini yazın be :(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt