- 2 Temmuz 2011
- 140.150
- 60.237
- 5.628
ilk başlarda karşılıksız olan aşkına sonradan karşılık bulan kimseleri anlatan bi film var mı arkadaşlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşk-ı Memnu.ilk başlarda karşılıksız olan aşkına sonradan karşılık bulan kimseleri anlatan bi film var mı arkadaşlar?
Koskoca Turkiye'ye bak
Ahmet Dursun , Arda gibi futbolcularin siyasi gorusleri aliniyor. Tek bana mi garip geliyor beyler?
Futbolcu lan bunlar siyaset ne alaka?
Sanirim doguma buyume Amerika'da yasadigin zaman cok ilginc geliyor boyle seyler. Hidayet Turkoglu Cumhurbaskani danismani oldugu zaman buradaki spor kanallari adeta "what the f..ck" der gibi haber sunuyorlardi
Ilginc bir ulkeyiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leiva-Debuschy ve sol ayaklı uzun boylu bi scout transferi ile seneye şampiyon olamama ihtimalimiz yok
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pahali gelmis. Para birimi Yabanci.ulan bi topcuya 3 milyon harcicak gucumuz vardiysa niye o parayi delaneye yatirmadiniz kopekler
Leiva veya benzer tarz kaliteli yabancı almadan bu paraya Tolgayı aldılarsa hakikaten zır delilerLeiva'yı alamazsak yönetime acayip söverim 2 hafta önce adamla anlaşıp oyalamaktan liverpool da sakatlanmayacak adamlar sakatlandı gelmezse dursun çok büyük küfür hak ediyor
ben tinto brass filmleri atmıştım birilerine,onlar da silindi o zamangsc moderasyonu serverı yeniliyoruz diyerek özel mesajlarımızı silmiş arkadaşlar
forumda genelinde boykot yapalım
mağdur olanlar var benim gibi
Nbr Refkogsc moderasyonu serverı yeniliyoruz diyerek özel mesajlarımızı silmiş arkadaşlar
forumda genelinde boykot yapalım
mağdur olanlar var benim gibi
darbe yapmışlar haberimiz yokben tinto brass filmleri atmıştım birilerine,onlar da silindi o zaman