Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütce 3 milyon asilmis

Tolga transferi ile 3 milyon daha eklenecek (vergi ve primler dahil)

6 milyon asilmis olacak ve leiva da gelecek olursa bi 3.5 daha eklemek gerekecek.

Ortalama 10 milyon asacagiz yapacagimiz 2 transferde,yonetim uyumaya devam etsin

Dzemaili+ched+çöpler giderse sınırı aşmamız oluyoruz.Bi şekilde onun hesaplamasını yapmışlardır

Bütce asilmis diye birseyler gördüm Twitter da. Ya Allah askina bunlar bizimle dalga mi geciyor?

Tabi ki asilir, sen gereksiz yere Eren ve Serdar'a sirf bonservis olarak 8,5 Milyon ödüyorsun. Allahim ya delirecegim, ömrümü yiyecekler bu serefsizler.

Maas anlaminda asilmis bütce

Transfer bütcesi ne durumda bilmiyorum ama UEFA'nin bize sart kostugu oyunculara ödemek icin Ayrilan bütce 65 milyon euro.

Sabit ücretler,primler,Mac basi ücretler ve ödenen vergiler üzerinden verilmis bir bütce.

Suanda 3 milyon asilmis,tolga ve leiva transfer olursa bu rakam ortalama 10 milyon olacak

Cöpler gitmedigi sürece isimiz kolay degil

Son düzenleme:
Normalde siyaset hic konusmam. Sonucta futbol forumu ama 40 yilda bir konustum onda da hain ilan edilmedigim kaldi... Hemde dedigimde siyaset ile ilgili konularla ne icin Arda Turan , Ahmet Dursun gibi insanlarin fikri alinir. Baska ulkelerde boyle fazla goremezsin gibi seyler soyledim. Bundan yola cikarak ulkeyi ezikliyormusum dendi. Gulsem mi aglasam mi bilemedim :red:

Bir daha da siyaset falan konusmam. Demek insanlar memnun...

Ulan spor programi izleyemiyoruz siyaset yuzunden. Reklamlar bangir bangir propaganda kokuyor. Gorende hasa bayraga falan kufur ettik sanacak.

Futbol konusalim diyoruz , mac izleyelim diyoruz onda da miting cikiyor karsimiza.

Bir daha da kesinlikle siyaset konusmam burada. Maalesef bazilarinin mental yasi tutmuyor.

Son düzenleme:
Normalde siyaset hic konusmam. Sonucta futbol forumu ama 40 yilda bir konustum onda da hain ilan edilmedigim kaldi...

Bir daha da siyaset falan konusmam. Demek insanlar memnun...

Ulan spor programi izleyemiyoruz siyaset yuzunden. Reklamlar bangir bangir propaganda kokuyor. Gorende hasa bayraga falan kufur ettik sanacak.

Futbol konusalim diyoruz , mac izleyelim diyoruz onda da miting cikiyor karsimiza.

Bir daha da kesinlikle siyaset konusmam burada. Maalesef bazilarinin mental yasi tutmuyor.
volki bjkyi yenebilcez mi

Bütce asilmis diye birseyler gördüm Twitter da. Ya Allah askina bunlar bizimle dalga mi geciyor?

Tabi ki asilir, sen gereksiz yere Eren ve Serdar'a sirf bonservis olarak 8,5 Milyon ödüyorsun. Allahim ya delirecegim, ömrümü yiyecekler bu serefsizler.

Oyle deme kardesim. Bende dedim 1-2 saat once biri bana onlari aldigin parayla daha iyisini soylede alalim dedi :red:

Hadi Eren neysede anasini satayim Serdar'a verilen para ile cok daha iyi stoperler bulunur.

Sorun bonservisten ziyade yillik verilen ucretlerde.

Maas anlaminda asilmis bütce

Transfer bütcesi ne durumda bilmiyorum ama UEFA'nin bize sart kostugu oyunculara ödemek icin Ayrilan bütce 65 milyon euro.

Sabit ücretler,primler,Mac basi ücretler ve ödenen vergiler üzerinden verilmis bir bütce.

Suanda 3 milyon asilmis,tolga ve leiva transfer olursa bu rakam ortalama 10 milyon olacak

Cöpler gitmedigi sürece isimiz kolay degil

Hem bonservisleri yüksek hem maaslari. Yok abi bunlar bizi gercekten batirmaya ant icmis.

Sen sana verilen bütce sinirini biliyorsun ve yine de buna ragmen gidiyorsun böyle sözlesme imzaliyorsun adamlarla. Hainliktir bu, adiliktir bu.

Oyle deme kardesim. Bende dedim 1-2 saat once biri bana onlari aldigin parayla daha iyisini soylede alalim dedi :red:

Hadi Eren neysede anasini satayim Serdar'a verilen para ile cok daha iyi stoperler bulunur.

Aynisini bana da dedi burada birisi. Sanki dünyada sadece bizim ligimizin futbolculari varmis gibi. Hem Serdara hem de Erene verilen paralarin haddi hesabi yok.

Eren'in bir de 1 sene sözlesmesi kalmisken hem de. Resmen soygun bu.

Tolga 3 bonservis 2 yıllık
Delaney 4 bonservis 1.5 yıllık
Johansen 2.5 bonservis 1.5 yıllık
Bu adamları bütcemizi aşar diye almayıp Tolgaya bu kadar para verirlerse ciddi bi hırsızlık var demektir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para muhabbeti sıktı vallahi. Transfer nöbetini muhasebeci dernek nöbetini yapın da tam olsun.

Aynisini bana da dedi burada birisi. Sanki dünyada sadece bizim ligimizin futbolculari varmis gibi. Hem Serdara hem de Erene verilen paralarin haddi hesabi yok.

Eren'in bir de 1 sene sözlesmesi kalmisken hem de. Resmen soygun bu.

Acik acik komisyon , soygun artik her neyse. Rezalet...

HAdi Unal baskanda parayi savuruyordu ama hic olmadi kaliteli adamlara savurdu. Bu Dursun denen adam bizi ligin cop tenekesi yapti. Para karsiliginda anadolu kuluplerine gelin copunuzu atin diyoruz adeta...

Allah akil fikir versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt