Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiva+denayer

cuppaaa cupaa :D
RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm 1 sa.1 saat önce
J. Denayer için ;
Galatasaray ile tekrar 1 yıllık kiralık anlastik.
Man. City ile de kiralanmasi konusunda anlaşmak uzereyiz...

Hakkımızda

Oluşum

Liverpool Türkiye Topluluğu, temelleri 2010 yılında atılmış ve sosyal paylaşım ağları üzerinden bir araya gelen Liverpoolseverler tarafından kurulmuş bir topluluktur.

Liverpool Türkiye Topluluğu 2013 yılından itibaren başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere; Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde Liverpoolseverlere, Liverpool maçlarını bir arada izleme fırsatları vermeyi amaçlamaktadır ve bu amaç doğrultusunda faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Oluşumumuz 2014/15 sezonuyla beraber Liverpool FC resmi Taraftar Kulüpleri arasına kabul edilmiş ve kulüp tarafından verilen lisansı almıştır.

Para muhabbeti sıktı vallahi. Transfer nöbetini muhasebeci dernek nöbetini yapın da tam olsun.

biz yapmıyoruz aslında onu özhan canaydın zamanından beri öyle..
komissyon transferlerine değerli büyüklerimiz tek kelime laf etmezken...
Sneijder drogba podolskinin ismini söyleyemeyenler salyalar saçıyordu vizyon transferlerine şimdi lucas leiva gibi ki 1 melo değildir ama kaliteli adamdır yani çok faydalı olur 2 haftadır beceripte yapamadı bu yönetim bırak onu rikerik olmasa eğer anlaşıcak isim bile bulamazlardı bu zamana kadar

ABV dursun

Hakkımızda

Oluşum

Liverpool Türkiye Topluluğu, temelleri 2010 yılında atılmış ve sosyal paylaşım ağları üzerinden bir araya gelen Liverpoolseverler tarafından kurulmuş bir topluluktur.

Liverpool Türkiye Topluluğu 2013 yılından itibaren başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere; Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde Liverpoolseverlere, Liverpool maçlarını bir arada izleme fırsatları vermeyi amaçlamaktadır ve bu amaç doğrultusunda faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Oluşumumuz 2014/15 sezonuyla beraber Liverpool FC resmi Taraftar Kulüpleri arasına kabul edilmiş ve kulüp tarafından verilen lisansı almıştır.

hayırlı olsun

Hakkımızda

Oluşum

Adamlar resmiymis gercekten

yoksa ben mi yanlis anladim

Para muhabbeti tabiki olacak sacmalamayin,transfer para karsiliginda yapilir bildigim kadariyla.

Yav he he

Levia + Denayer h.o

Muslera

Denayer - Ched - serdar - carole

Levia

Selçuk - Sneıjder

Poldi - eren - bruma​
;)

Donk 1.5 milyon
Gobek 1.9 milyon
Umut 1.9 milyon
Hamit 1.7 milyon
Salih 1.2 milyon
Tarik 1.4 milyon
Cemali 2.1 milyon
Ched 2.3 milyon
Linnes 1 milyon
--------------------------------------

Coplerin maas toplami 15 milyon euro.

Bunlar gitse takim dirhem etkilenmez!!

Bunlar yerine Leiva, pazdan-skrtel benzeri stoper, kiralik debuchy ve denayer , hic istemiyorum ama tolga cigerci diyelim hadi alsak takim resmen bronz cagindan uzay cagina atlar ve 65 milyon barajinin altina cekeriz takiminda ve 21. Sampiyonluk icin geri sayima geceriz!!

parar verip alsınlar bi oyuncu,onları mı bekleyecez.çok saçma.

Yole deme Sergen. Bonservisi onlarda. Ben nedersem o olur. Leiva kac para aliyor orada bilmiyorum ama bize gelmesi icin adami yoldan cikartici bir ucret onermemiz lazim. Eee yabanci oldugu icin bu yonetimde oyle para teklif etmez yani = Leiva yatmis...

ben kolay kolay haber paylasmıyorum fakat banada bu transfer olmayacak gibi geliyor..Nedeni çok bu gün bildirebilirdik mesela.

Yarın illa banka teminatı istiyorlarsa tek engel oysa eğer açıklanır zaten yoksa geçmiş olsun ben yinede dursun özbek denen karaktersiz adamın alabileceğine ihtimal vermiyorum...

Devre arası kasımpaşa ile bursasına 10 milyon€ daha kommisyon verir utanmadan çok çalışıyoruz yaaav der.

Lassana Diarra imza parası 3 ver 2.5 kendisine hem las hemde Lucas ortasında fırtınalar estirdi tolga inşallah 1m üzerinde değildir

Donk 1.5 milyon
Gobek 1.9 milyon
Umut 1.9 milyon
Hamit 1.7 milyon
Salih 1.2 milyon
Tarik 1.4 milyon
Cemali 2.1 milyon
Ched 2.3 milyon
Linnes 1 milyon
--------------------------------------

Coplerin maas toplami 15 milyon euro.

Bunlar gitse takim dirhem etkilenmez!!

Bunlar yerine Leiva, pazdan-skrtel benzeri stoper, kiralik debuchy ve denayer , hic istemiyorum ama tolga cigerci diyelim hadi alsak takim resmen bronz cagindan uzay cagina atlar ve 65 milyon barajinin altina cekeriz takiminda ve 21. Sampiyonluk icin geri sayima geceriz!!

Harbiden hepsi gitse takimin performasinda yaprak kimildamaz. Hatta kus gibi hafif oluruz :D

ahh ulan ahhh

Millet futbolcu transfer etme hayali kurar biz ise adam kurma hayali kuruyoruz.

Futbol_5
‏@Futbol_5
Bugün Gs için hareketli bir gün olacak..

Denayer-leiva-josue gelip-olcan-tarik-umut-donk giderse,bu bizim için değişik duygular demek tarifi edilemez.....

kaç yaşındasın sen?

arkadaşım 28 yaşındayım birisi uA foruma haberi koydu....
Bizde açtık baktık offical yazıyor eşşek kadar sol altında taraftar hesaplarıymış şimdi bu adamlar şu yada bu sekilde lisans almıslar klüpten herifler 1 transferle ilgili 1 sey yazmıs doğrudur yalandır fanatik fotomaç a spor ********************* hatta bizim yönetimden bile daha inandırıcı geldi bana.
Sen istemiyorsan güzel kardeşim itibar etmezsin olur biter...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt