Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya lig basliyor be utanmaz serefsiz tipini seyledigimin dursunu

gecen senenin *********************************** kadrosu aynen duruyo

Koca transfer sezonunda ikişer tane orta saha ve forvet bekledik. Hadi birer taneye de tavız hiç yoktan iyidir dedik. Onu bile yapamıyorlarsa gerçekten defolup gitsinler. Bu kulüp, bu taraftar böyle kısırlığı hak etmiyor.

Gün Sonunda oluşacak tabloya göre muhtemel manşetler :

1.
f9590b0f6e1e41e1870924fc66192264.0.jpg

2.
783ebd3da742418eb15b9aa50852115c.0.jpg

dünya üzerine bu kadar malca evet malca yönetilen bir kulüp oldugunu sanmıyorum.

lucas leiva icin 3m euro'da indirime gitmek isteyen kulüp tolga gibi müzmin bir sakata 3m euro verebiliyor.

Hocam haklısında olcak işler mi bunlar Bilal , Emre , Jose gönderildi orta sahaya gelen isim onlarla aynı ayarda onların toplam ücreti kadar parada alcak bonservisi de cabası. Kimleri konuştuk buralarda gelenler Serdar , Eren , Tolga yeter ya yeter. Adamlar seneye boşa çıkacak paraları saçıyoruz komisyon diyorlar ben inanmak istemiyorum böyle şeylere de başka açılaması var mı ?

haksızsınız demek istemedim renktaşım %1.000.000 haklısınız sadece şu çapsızlar yüzünden ceza yemeyin veya davalık olmayın. Yoksa zaten yalancı olduklarını bi işi beceremediklerini hepimiz biliyoruz.

leiva yerine isterse merteri alsınlar ama mutlaka önlibero alsınlar yoksa yandık gecen yılki gol yeme rekorunu fazlasıyla kırarırz

hücum hattımız iyi ama ortasaha ve savunma cok zayıf

leiva olmayacaksa ,holzhauser midir nedir ne poksa onu ya da birini alsınlar.karı gibi ortasahamız var.

Turkiye'yi ezikleme cabasi mi?

Konuyu anlamamissin gelmisin bana tavir yapiyorsun. Yazik...

Turkiye benim icin onemli oldugu icin bu tur bir yorum yaptim. Yoksa umrumda olmasa banane der hic bahsetmezdim bile.

Beni burada taniyan tanir. Nasil bir insan oldugumuda bilen bilir. Oyle koklerimi "ezikleyecek" kadar alcalmadik cok sukur. Turkiye'yi suan ezikleyenleride iyi biliriz...

Hadi iyi uykular sana!

Komik bir eleştiri yapıyorsun ondan sonra da farklı yere çekiyorsun. Mevcut siyasi iktidarı ben de sevmiyorum da kariyerli bir sporcunun Cumhurbaşkanı'na veya Başbakan'a sporla alakalı konularda danışman olmasını nasıl komik bulabiliyorsun anlamıyorum. Oyuncu özelinde bu yanlış tercih diyebiliriz de kariyer ve uygulama açısından gayet doğru bir uygulamaydı.
Amerika dediğin ülkede dizi oyuncusu Obama'ya danışman oldu. Western artisti ülkeye başkan oldu. Oyuncu vücut geliştirme şampiyonu eyalete vali oldu. Yani danışmanlarını düşünemiyorum bile bu adamların :)

ibrakadabranın dünkü golü drogbanın bizde attığı ilk gole çok benziyor. Ama Drogbanın çok daha zor bi goldü.

511e967a96072c6544000027.jpg
Gözlerime inanamadığım bir gündü..
Drogba ile Sneijder aynı anda sahada ve Galatasaray formasıyla...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Levent Nazifoğlunu sevmiştim ilk başta onada ayar olmaya başladım.

Bide bu imza töreninde soru soranlar mal mal sorular soruyor. Bir kişide çıkıp FFP var diyorsunuz bu kadar maaşları nasıl verdiniz,Galatasaray 6.bitirdi bir önceki seneyi nasıl bu kadar rahatsınız diyen yok

mallar anlayamıyor ki. sağlam bir önlibero almadıgın sürece basarılı olma ihtimalin yok.

merkez zayıfsa tüm takım zayıflıyor.

geçen sene ile 2014 2015 sezonunun belkide tek farkı MELO nun gitmesiydi ulan hep bu DE ROSSİ'yi çok istemiştim ama Leiva'yı alamayan De ROSSİ'yi mi alacak

Selçuk Tolga diye ortasaha kurarlar allah defans desen ondanda kötü her maç 1-2 tane atarız ama 3-4 tane yeriz açıkcası

bu diarra işini anlamadım ben adamın 10 milyon borcu varsa bunu neden kulüp ediyor

gecen sene marsilya ödememiş bu sene neden kulüp ödeyecek

@ibrahimseten: G.SARAY-SON DAKİKA:
lucas leiva ne zaman geliyor?
yeni sağbek kim oldu?
birazdan BipSpor'da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt