Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.509
- 1.073
- 1.723
Ben hayatımda böyle vizyonsuzluk görmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah şu Leiva gelir yoksa yine ilk 10 a girmeye oynarız
Hocam haklısında olcak işler mi bunlar Bilal , Emre , Jose gönderildi orta sahaya gelen isim onlarla aynı ayarda onların toplam ücreti kadar parada alcak bonservisi de cabası. Kimleri konuştuk buralarda gelenler Serdar , Eren , Tolga yeter ya yeter. Adamlar seneye boşa çıkacak paraları saçıyoruz komisyon diyorlar ben inanmak istemiyorum böyle şeylere de başka açılaması var mı ?
Caner niye kalsın da adam yeni gitti daha?mancini kovulursa baya bi oyuncuları kadro dışı kalacak caner melo gibi...
Turkiye'yi ezikleme cabasi mi?
Konuyu anlamamissin gelmisin bana tavir yapiyorsun. Yazik...
Turkiye benim icin onemli oldugu icin bu tur bir yorum yaptim. Yoksa umrumda olmasa banane der hic bahsetmezdim bile.
Beni burada taniyan tanir. Nasil bir insan oldugumuda bilen bilir. Oyle koklerimi "ezikleyecek" kadar alcalmadik cok sukur. Turkiye'yi suan ezikleyenleride iyi biliriz...
Hadi iyi uykular sana!
Gözlerime inanamadığım bir gündü..ibrakadabranın dünkü golü drogbanın bizde attığı ilk gole çok benziyor. Ama Drogbanın çok daha zor bi goldü.
![]()
mallar anlayamıyor ki. sağlam bir önlibero almadıgın sürece basarılı olma ihtimalin yok.
merkez zayıfsa tüm takım zayıflıyor.