Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cavanda leş oğlu leş arkadaşlar

nasıl iyi diyorsunuz anlamadım sadece trabzon için değil hiçmi bizim trabzonla olan maçları izlemediniz adam pas hatası yapmaktan dikkat çekmişti forumda bile yazdılar yani cavanda olmasa kaleye gidemicez diye

cavanda leş oğlu leş arkadaşlar

nasıl iyi diyorsunuz anlamadım sadece trabzon için değil hiçmi bizim trabzonla olan maçları izlemediniz adam pas hatası yapmaktan dikkat çekmişti forumda bile yazdılar yani cavanda olmasa kaleye gidemicez diye

ts maçları ölçü değil takım ve camia halinde leş bir kulüp milan inter topçuları da özünde kötü değil ama o kulübün içinde kötü görünüyorlar tamamen piskolojik bir durum.

cavanda'ya 1m euro yıllıktan fazlası verilmesin.

max. 2 yıllık sözlesme imzalansın.

belli olmaz dikiş tutturursa akar gider. bence ii sağ bek ama disiplinsiz.

bize cavanda değil janmaat gibi adam lazımdı...bu sezon şampiyon olamazsak 2 sene daha gidemeyiz avrupaya

Cavanda linnes gibi oyuncularin basarili olmasi icin saglam orta saha ve lider stoper sart.

Ulan mancini gitti bu karisiklikta gidin melo&caner paketi yapin gelin. Hicbirsey yapmayacakasnaiz bunu yapin kiralik alin gelin.

linnes varken sabri varken cavanda bana dogru gelmiyor linnesi trabzonamı verdik acaba

İlk defa bir transfer döneminden bu kadar umutluydum. Derdiyok ve 1 forvet, Lucas ve 1 orta saha, Debuchy ile güçlü bir kadro olacaktı. Forvet transferi kesin olarak kapandı, eğer Tolga'da as oyuncu olarak alındı ve Lucas transferi rafa kalktıysa söyleyecek söz yok.

CpVQNxWWIAQtMhn.jpg

Sirf sov icin hastaneye gidip rapor aliyorlar sponsorlar diye. Grip falan mi diye bakiyorlar heralde.

Cavandayı beğenmeyenler , yarın gelince kara kobra boynuma dola yazacak ilk kişiler.

Cavanda sağ bek için çok iyi tercih , kürdan kılıklı linnes ve lamborjini sabri satılmalı

Son düzenleme:
Cavanda ve Tolga ile transferi kapattık muhtemelen.

Hayırlı uğurlu olsun.

Tolga hayatinin kontratini kapti. Bizden 1 senede alacagi parayi Almanya'da 4 senede ancak alirdi.

Sizin gibi yönetimin ben... Kulübün agzina ediyorlar resmen bir senedir serefsizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt