Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyide senin veya benim onlardan daha çok anladığını veya anlamadığını kim karar veriyor şimdi? Fikirlere saygılı olmaya öğrenmeliyiz ilk önce diye düşünüyorum . Ne sen nede herhangi birisi burda mourinho bilmem kim değil. Şimdi karşı taraf da sen bir boktan anlamıyorsun diye bilir. Zorla tahrik etmeye çalışıyorsun milleti küçük düşürmeye çalışıyorsun fikirler seninkisi ile uyumlu olmadığı zaman.
Ben karar veriyorum var mi diyebilecegin?

Burda bir cok kisi ile adam akilli tartisiyorum ben cünkü adamlarin futboldan anladigi yazdiklarindan belli oluyor, neyse girmiyim simdi bu konuya.

Amrabat, Yigit, Veysel, Salih, Cavanda, Donk, Serdar, Yasin fln alinsin demek fikir degil resmen kulübe ihanettir sözde Galatasaray'lilar. Siz önce bi Galatasaray'in capina yakisir fikirler üretmeyi ögrenin.

Muslera
Cavanda-Denayer-Serdar-Carole
Tolga-Selçuk
Podolski-Sneijder-Bruma
Eren

büyük ihtimal bu olacak orta saha ve defans yine güven vermeyecek

serbest-vurusta-olay-var_8532005-1220_640x360.jpg

:asd:

Buzz Spor @buzzspor
Tesislerin içinde üzerinde giysi olmadan dolaşan Cavanda, etrafa büyük rahatsızlık veriyor. [TrabzonAjans]

Dursun şaşırttı beni Leiva diye oyalayıp kimseyi almaz sanıyordum, komisyonu fazla olunca Tolga'yı aldı galiba.

Ben karar veriyorum var mi diyebilecegin?

Burda bir cok kisi ile adam akilli tartisiyorum ben cünkü adamlarin futboldan anladigi yazdiklarindan belli oluyor, neyse girmiyim simdi bu konuya.

Amrabat, Yigit, Veysel, Salih, Cavanda, Donk, Serdar, Yasin fln alinsin demek fikir degil resmen kulübe ihanettir sözde Galatasaray'lilar. Siz önce bi Galatasaray'in capina yakisir fikirler üretmeyi ögrenin.
Chedjou gibi yani diyorsun?
Ok anladım. Dediğin gibi tartışmaya girmemek gerekir.

Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile 10 Ağustos Çarşamba günü sözleşme imzalayacak. (Fanatik)

Chedjou gibi yani diyorsun?
Ok anladım. Dediğin gibi tartışmaya girmemek gerekir.
He Chedjou gibi.

Oynat bakalim Ramos'u bek'siz, stoper'siz, önlerinde Selcuk ve Bilal, görelim ne yapiyor Ramos. Ilginc ki Chedjou fransa dogru kadro planlamasi ile ligin en iyisiydi. He ama biz futbolu kesfettik ya, Chedjou kötü. Türkiye de iyi degilse kesin kötüdür. Tipki burda basarisiz olup yurt disinda kupalar kazanan hocalar gibi.

@Sergen zenci transferi yaptık yeğenim hadi gene iyisin.

hazır para harcıyoruz Leiva olmazsa Delaney gelsin 4m euro verelim kafamız rahat olsun

Leivayı alamayan yönetim bi gitmedin yaa... yeter artık yeterr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt