Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavanda Dursunun Otelinde
Via BipSpor

Bipspor bu işi harbi biliyor , video geldi şimdi bana da . 850 bin Euro ve 1.7 milyon bonservis anlaşılmış. Otelde fotoğraflar var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cavanda bu maliyetlere bence çok iyi transfer de orta saha aklıma gelince sinir krizi geçiriyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

BipSpor'un verdiği bilgilere göre; Luis Pedro Cavanda'nın bonservis ücreti 1.7M€, oyuncunun kendisine verilecek yıllık ücret ise 850B€.

Iyi cavandada fazla sokmamislar. Salihe gule gule diyebiliriz sanirim

Kimin tarafından seçilmiş en iyisi olarak peki? Salamayı sevmem açıkçası. Yanıldığımı bir çok kez olmuştur tabiki ama chedjou konusunda fikrim sabittir. Lille i geçtim çünkü. Adamı yıllardır parçalı altında izliyoruz sonuçta.
Vasat stoper benim için. Hatasız kul olmaz dediğin gibi. Kademe anlayışını bilmeyen adama zaten hata yaptığını söylemek haksızlık olur. Bilmiyor işte yapacak bir şey yok bu durumda.
Kollektif futbol diye birsey var. Belli ki bu ülke'ye yabanci bir terim bu kollektif futbol.

Yillardir takimlarin planlamasi rezil. Tek tek don secer gibi oyuncu aliyorlar kadro'ya bakmadan. Halbu ki dogrusu su olmalidir: Oyuncularinin eksik yönlerine göre oyuncu bulacaksin, birbirlerini tamamalayacak oyuncular olacak. Örnek Selcuk defans yapamiyor mu, defansif oyuncu alacaksin yanina, bu kadar basit.

Örnek Linnes: Tas gibi defans yapan bir takimdan geldi, nerdeyse AL maclarinda sifir hata ile oynadi cocuk. Ya biz de? Defansif acidan ciddi anlamda yetersiz cocuk. Simdi bu onun mu sucu yoksa onu bu düzene sokanlarin mi? Kesinlikle Linnes'in kalitesizligi degil. Sen onun eksik yanlarini tamalayacak oyuncular koysan etrafina faydalanirsin.

Aynisi Sneijder, Chedjou fln icinde gecerli. Tam tersi Chedjou cok iyi stoper, ama eksik yönleri var. O yönleri kapatsan yine cok faydalanirsin. Bakalim bir büyük takimlara defans hatti nasil olusuyor.

Cavanda hayırlı olsun ve olur inşallah.
Savunma anlamında yeterli bek bence.

31dfa463ef2108d7c47f174a8d0ea1ca.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt