Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cigerci icin tören ne zaman? Merak ediyorum leiva ile iligi neler denilenecek

Cardozo lawal dursun allahtan bunları tanımıyor gerçi alınan oyuncularıda tanıdığını sanmıyorum

Leiva yada ayarında bir DMC gelsin ben Cavanda'ya ses çıkarmam , bize güç katacağını düşünüyorum en azından point hotelin işleri artar.

Muntari gelse bari.

Ön liberoya ilaç olur.

Madem butun trasferleri anamizin liginden yapacaktik Ndiaye'yi neden almadiniz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önlibero a-l-i-n-a-c-a-k, nazifoglu leiva olmasaa alternatiflere yonelecegiz dedi, riekerink 2 orta saha istedi diye tolga alindi.

Olacak olacak!

Niye bu kadar iyimsersin anlam veremiyorum acikcasi. Burada hep olumlu seyler yaziyorsun.

Bosuna ümitlenme, sonunda kendin kaybediyorsun cünkü. Bu adamlardan hic bir olumlu hamle beklenmez.

Cavanda umarım Eboue gibi bişey çıkar. Sorumsuz, laylaylomcu ama kafasını topladığında iyi işler yapabilen.

Tek umudum o.

Bir ön libero ile çok güzel şeyler olur karamsar olmayın. Tolga da selcukun performansını arttırır ya da yedege yollar.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal a harbiden haksızlık yapılmıs bu serefsizi görünce daha iyi anlıyorum umru degil Galatasarayın paraları.

yaptıgımız transferlere bakıyorum her biri soru işareti.bizim gibi buyuk bir klup 1-2 tanede olsa herkesin memnun olacagı akıllarda soru işaretı yaratmayacak futbolcu almalı.GS yonetimine giremeyecek adam klube başkan oldu.hayırlısı

Hani küfür edecekler nerdesınız yıne kaypak cıktınız

Şaka maka trabzonun Umutu,tarığı konumundaki Cavandayi alacağız:(

Bu herif defansif anlamda sabriden çok daha kötü.
Ofansif anlamda da linnes kadar olamaz.

Sırayla bütün anadolu takımlarının yardımına koşuyoruz.

Dursun bizi batırmak için and içmiş.
Bu duruma artık çok büyük tepki göstermek lazım.

Helak Ol Yağlı Surat!
Abartmayın bu kadar cavanda akar gider şu yoklukta hele ki büyük ihtimal umutu salihi de yollarız

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek herkes istiyordu forumda. Linnes kötü oynuyordu, Manchester maçında 3 gol yedirdi, cavanda genç istekli bir adam, iyi transfer

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Aziz bu sezon fena sike yapacaktir. Sike'yi iyice FETÖ'ya bagladi ya artik serbest.

arkadaslar cavandayı begenmiyoruzda kim alınacaktı sag beke debuchiyi alsa sakat 31 yasında adamı aldı diyecektiniz antonio valenciayı mı alacaktık b kadar karamsar olmayın bi ön liberoda alınırsa sampiyon olacagımıza inanıyorum

Dursun'dan önce hayal satanlardan hesap sormaliyiz

Onlar beklenti yaratti o gelecek bu gelecek yazarak

Ardindan dursun'dan hesap sorulabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt