Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcunun 8.000.000 Euro net ödemek şartıyla 2017/2018 sezonu sonunda sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu ne

Paralara bak paralara yazık günah adam 500 bine oynuyordu ulan Allah kahretmesin topcu olmak vardı.
Şerefsiz dursun karaktersiz.

Almanya'da vergi konusundan haberdarsiniz degil mi arkadaslar?

Bu adam 500bin net bile almiyordu :D Biz de 2 alacak :D

Taraftarı oyalayın yavrum beni Leiva yatmış bu acık ve net konusmadan belli.

Bir daha ffp diyeni kaba etinden sevsinler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ön libero transferi kapandı bence, tolgaya verilen bu ücret sonrası almazlar kimseyi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcunun 8.000.000 Euro net ödemek şartıyla 2017/2018 sezonu sonunda sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu ne

2017/18 sezonu sonunda 8 m € net ödemek şartıyla sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı varmış futbolcunun

Levent Nazifoğlu: "Cavanda ile ilgili biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bugün kesinleşebilir."

Abi yemin ederim yalan söylüyor. Diger alternatiflere yönelecegiz derken yüz ifadesini gördünüzmü? Resmen ben yalan söylüyorum, bana inanmayin, diyor. Gözlerine bile bakamadi insanlarin.

Ben bile para konuşmayı sevmem ama bu transferde bir iş var bence..normal değil

Gecmis olsun beyler ben su an buz gibi soguk su iciyorum gelecegimizin üstüne. Cünkü gelecegimizi caliyorlar bu hainler.

Abi yemin ederim yalan söylüyor. Diger alternatiflere yönelecegiz derken yüz ifadesini gördünüzmü? Resmen ben yalan söylüyorum, bana inanmayin, diyor. Gözlerine bile bakamadi insanlarin.

Gördük renktaş. Katılıyorum. Bunlar transfer falan yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt