Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugunku imza töreninini videosu varmı arkadaslar levent bey tam ne demis ? nereye baksam heryerde farklı cümleler var

__________Muslera
Hamit Denayer Serdar Carole
_____Xhemaili Selçuk
Sinan ___Sneijder___ Bruma
_________Podolski

Ohhhhh.....

ya adam ya turkıyeden alacak ya yurtdışından yerli alacak ve aldığımız fıyatlara yapılan kontratlara bakın tolga 2 nasıl verıyorsun ey dursunnnn napıyosun amacın ne kulubu batırıp RİVA satılması için divan üyelerini taraftarı kandırmak mı . Ya kac yabancı ısımı dolaştı birini almadi ulan birini levia da yattı diyolar hala diarra diyosunuz ne diyonuz arkadaşlar bu yönetim başkan gitmedikçe alamayiz adam batirma derdinde kulübü . Bonservis için pazarlık yapıpı en azindan umutu falan verseydin eger umut-tarık-donk gitmezse zıçtık arkadaşlar of dursun offf mahfettin takımı

CpV_0gaXYAAd7kz.jpg

Bu yaptığı hamlelerle sadece bu seneyi bitirmedi bu hain dursunbundan sonra gelecek yönetimin de elini kolunu bağladı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yalniz kabul edelim, transferler lesh oglu lesh olsada sirf transfer yapildi diye insan seviniyor az biraz :asd:

Sonu hüsran. :red:

Eren ve serdar yıllık ücretleri çok laf ettik ama normal bence, eski kulüplerinde de bu paraya yakın kazanmışlar. Ama tolga çok saglam girmis. Alması gereken 1,2 milyondur fazlası değil.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya adam basi yillik 2 milyon eurodan 18 oyuncun olsa 36 milyon euro eder diye bir hesap yapmisim sezon basi ama bilememistim boyle olacagini tum suclu benim evet.

Mal herkese 2 milyon euro verince super takim kurulacagini zannediyor heralde. Lan yildiz falan bi bok istemiyoruz. 500-1m arasi oynayacak yetenekli genc transferleri yapacaksiniz serefsiz soyguncular

Trabzonun sol beki luis ibanezi cok beğendim , can yakar gibi

Su alttaki ucunu anlarim birini terim aldirtti 600bin fazla verdik digeri 200 bin fazla alacak. Ama tolganin bi aciklamasi yok olamaz.
Birde vergi olayi var Tolga da, o 495.000 € net bile degil :red:

Olm bizim yöneticiler bu oyuncuyu bilmiyordu, menajerler cok iyi fln diye kazigi soktu kulübe.

Tolga Ciğerciye yıllık 2m avro(bonuslar dahil değil) veren şerefsizdir.Bu adam ne oynamış senelik 2m avro hakedecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt