Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz kabul edelim, transferler lesh oglu lesh olsada sirf transfer yapildi diye insan seviniyor az biraz :asd:

Sonu hüsran. :red:

1 miligram sevinmedim şahsen.

Tolga, Eren falan gibi oyuncuların transferi 3. alternatif ve 750-800 K senelik maaş ile gerçekleşse sevinirdim.

Şu şartlarda bunları almak ileri de Veysel Saro, Hürriyet Güçer gibi transferler yaparak lige başlamak zorunda kalmamıza neden olacak.

Gomez ayarında bir golcü

Lucas Leiva

Antonio Valencia

ile sadece 3 transfer yapsak şampiyon olacak kadro yine 5. olacak en iyi.

CopbWtgXEAAeK4-.jpg:small

Riekerink ile cok iyi bir cavanda izleyecegiz.

su paralara daridayi rahat zorlardin
onun yerine spastik bir almanci getirdiler

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Tolga nasil bir futbolcu?
Evimizde olan maclarda cosabilecek bir futbolcu. Ama Selcuk'un yanina olmaz olmamali, Selcuk'un yerine olmali aslinda.

Dzemaili mesela box-to-box diye geldi ama Tolga klasik box-to-box. Selcuk'un tam tersi yani, oyunu rahatlatan degil, hemen dikine süren oyuncu. Kötü oyuncu degil aslinda ama burde eline gecen 200bin fln iken sen 2m net veremezsin bu adama. Böyle sacmalik olmaz.

Son tercihlerinde de sIkIntIlar cekiyordu bayadir, kaleye yaklasinca sut mu cekeyim pas mi vereyim karar verene kadar top gidiyordu.

Tolga transferi maliyet açısından fiyaskodur, eren ve serdar kazançları iyi olan ve milli takımlarinda oynayan adamlar kendilerini kanıtlamışlar. Tolgaya ne diye o yıllık ücret verilir aciklamasi nedir? Eren ve serdarin bonservisi de uçuk değil iş yapmışlar sonuçta, iyi forvet bedavaya bulunmuyor. Eren en az 15 atar bu ligde ben 20yi geçer diyorum.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda 850 bin Euro alacakmış. Benzer bir ödeme Ciğerci içinde yapılmalıydı ama yönetim her zamanki gibi ağır mallık yaptı.

Ne kadar mal lan bu Levent'de, uyuz oldum resmen. Tolga saf birine benziyor, 2 gece uymamis gibi, ama bir samimiyet gördüm.:D

Arkadaşlar leiva ile haber var mı ? Son durum ne ya da alternatifi ne ? :oley:

ali naci denen herifin haberlerini yazan bence atılsın forumdan herif basın toplantısında galatasaray düşmanı gibi sorular sormus

4 oyuncuya yaklaşık 13.5 milyon bonservis verdik. Yıllık ücretlerle 20 milyon yapıyor. Bu paralarla bonservisi olmayan kaliteli oyunculardan kimleri alırdık düşünün. Bu parayla 3 Sneijder bonsrvisi çıkıyor. 6 Eboue alıyorsun.

Aslında transferi kapatsak daha iyi bence, tolgaya verilen yıllık ücretten sonra transfer yapmasa daha iyi bu yonetim. Bu kadro da iyi kötü iş yapar

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 18e girebileceği bile meçhul adama 2milyon euronun üstünde yıllık verdiler kafayı yiyecem.Allah belanı versin dursun

Eren serdar ve tolga iyi transferler,tolganin 5-6 macini izledim,teknigi iyi,temposuda iyi,appiah tarzi,zaten hertha 6 aydir sözlesme uzatmaya calisiyordu,eren zaten tam aradigimiz santrafor,serdar son bir iki yil kendini cok gelistirdi,orta sahaya leiva veya baska iyi birini alacaklarina inaniyorum
Yanliz benim 4-5 macini izledigim cavanda icin 6 ay en fazla bir yil sonra kulüp arariz,cöp degil,cöp oglu cöp

nevzat dindar ali naci bunlar baş galatasaray düşmanları bunların haberlerini paylaşanlara sövün gitsin ben sövüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt