Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende perke turfan adli bayernli arkadas gibi bayerni tutacagim, dert yok tasa yok.

Haziran ayinda song ile basladik agustos ayinda belkide mahmut ile kapatacagiz transferi

Acaba twitter da Dünya Gündemi'ne Leiva ile ilgili bir tweet sokarsak belki leiva kloop'a küfür edip ben gidiyor bile der :D :D :D Bu işi yönetim yapamayacak acaba çok istediğimizi gösterirsek adam anında gelir mi :oley: Yönetim yüzünden transferi de mi biz yapak :asd22:

Gs Sözlük'ten quakerboy'un mesajı
çok sayıda mesaj geldiği için buradan yazmak daha doğru olacak diye düşündüm.

(bkz: #1999024) dün aldığım haber klopp'un ikna olduğu yönündeydi. kendi yönetiminden defansif orta saha transferi sözü alınca leiva'yı yollayabileceğini söylemiş. lakin bugün bunun üzerine bir haber gelmedi. karşı tarafa verilen süre bu akşam doluyor. olumlu ya da olumsuz bir dönüş mutlaka olacaktır.

son bir not olarak galatasaray tarafı hem oyuncunun hem de liverpool'un tüm isteklerini karşıladı. banka teminatı vs. gibi bir sorun yok. bu saatten sonra gelmek istemez ise nedeni biz değil kendileri olacaktır.

Serdar semihten, cavanda linesten iyi değil. Bomboş iki transfer. Eren iyi ama abartıldığı kadar değil. Tolga ise tam bir soru işareti. İuide çıkabilir ama sürekli sakatlanması nedeniyle pek ümidim yok. Emrah ise 18 e bile giremez. Yani yapılan beş transferle takım geçen seneden güçlendimi? Bence hayır. Hemde 20-25 milyon euro harcadık ama ortasaha yine berbat

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olumsuz haberler ciktigi icin birileri kayboldu

Yapma etme dedik hayal satip beklentiyi yükseltme dedik dinletemedik
Dembele bizdeydi hani
Debucy bizdeydi hani
Pato Bizdeydi hani
Skrtel bizdeydi hani
Bony bizdeydi hani

Şimdi de Leiva gelecek diye zırlar.

Ulan hayatımda en gördüğüm rezil duyumcu.

Simdi ben görecem medya'yi ve taraftari.

Yillardir Ontivero'yu sözde komisyon transferi oldugu icin ezdiniz. Cocugun aldigi para 350bin. Bakalim 2m alan Tolga icin bu medya ve taraftar önümüzde ki dönem neler diyecek!

Benim gözümde net bir sekilde kadro güclenmedi gecen seneye göre öyle ahim sahim.

Bakalim Tolga Bilal kadar oynayabilecek mi. Serdar'in da yeterli oldugunu düsünmüyorum acikcasi, Eren kötü futbolcu degil ama tüm sene tek basina forvet yükünü tasiyamaz mutlaka bir forvet daha lazim. Emrah icin söz sarf etmeye gerek yok, bosu bosuna alinmis bir adam senin elinde Sinan,Yasin,Podolski ve Bruma var kanat icin.

Muslera

Cavanda-Denayer-Serdar-Carole

Tolga-Leiva

Sinan-Sneijder-Bruma

Eren​

Ulan çok mu zor şu kadroyu kurmak

Tolga ve Serdar transferi hakkinda soruşturma açılmalıdır

Burada birşeyler dönüyor

Adam gibi ön libero almazsak seyi yedik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

15 aydır dursun var. Aldıkları yabancıların bonservisi yıllık ücretleri makul. Podolski carole jose linnes denayer cavanda hatta dünyaya rezil olduklari gross dahil. Donku saymıyorum sadece. Bide yerlilere bakın yıllık 2 m aşağı alan yok bonservisler ortada. Burdan çıkan net sonuç KOMİSYON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt