Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Aziz-Tolga gibi adamlara 2milyon euro net yıllık verdiler abi bunların beyni yok mu ulan 2milyon euro yıllığa millet Barcelonanın sol bekini getiriyo

Derdiyok ve Ciğerci'ye verilen yıllık ücretler işi bozdu. Hadi Eren için bir nebze bir şey demeyelim de Ciğerci için verilen yıllık ücret skandal. Birine 1.5 ver, diğerine de en fazla 1 ver. Misal bu verilen paradan sonra Emre Çolak'ın takımdan yollanmasına acıdım resmen. İyi kötü, şu dönemde çıkış da yapabilecek potansiyele sahip bir futbolcuydu. Bulunduğumuz şu konjonktürde 4-5 futbolcu haricinde kimseye 2'den fazla vermemek lazım.

yabanci siniri varmida benimmi haberim yok anlamis degilim,bu maliyetlerin baska cevabi yok.

Tolga, Emrah, Sabri, Hamit, Serdar rezalet transferler ve sözleşmeler.

Eren doğru transfer ancak sözleşmesi çok ağır. Cavanda doğru transfer, sözleşmeyi bekleyip görelim.

Derdiyok ve Ciğerci'ye verilen yıllık ücretler işi bozdu. Hadi Eren için bir nebze bir şey demeyelim de Ciğerci için verilen yıllık ücret skandal. Birine 1.5 ver, diğerine de en fazla 1 ver. Misal bu verilen paradan sonra Emre Çolak'ın takımdan yollanmasına acıdım resmen. İyi kötü, şu dönemde çıkış da yapabilecek potansiyele sahip bir futbolcuydu. Bulunduğumuz şu konjonktürde 4-5 futbolcu haricinde kimseye 2'den fazla vermemek lazım.
Erene Kasımpaşa da aldığından 300 bin fazla verdik ki sezonda 13 gol atan adam için normal, bizde en az 15 atar. Serdar aziz de fazla ama tolga resmen soygun yapmış. Senelik 2 milyon nedir hiçbir kariyeri olmayan adam için. Eren ve serdar milli oyuncular. Serdar su an milli takımın bankosu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün 9 üye kaybetmisiz küfür yüzünden

Salih, umut, olcan, Tarık, donk, linnes(kiralık) giderse az zararla bir de iyi bir ön libero gelirse güzel kapatırız transferi. Ama hiçbir oyuncu da ayrılmak istemiyor aldıkları ücretler iyi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzemaili
Donk
Sabri
Umut
Olcan

gibi topçulardan kurtulursak en az 5-7m avro maaştan kurtulacağız

Son düzenleme:
Tolga kim serdar aziz kim bunlar ne yapmış şimdiye kadar 2milyon euro yıllık hakedecek?Ulan sinir oldum yemin ediyorum şu paralar cebimden çıksa bu kadar sinir olmazdım adamlar resmen soyuyo klübü.Kim lan bu adamlar?1 milyon ver gelirse gelir gelmezse cehennemin dibine kadar yolları var.

Keske Emre Colak takimda kalsaydi, su aldiklari herifleri gördükce Emre'yi cok arariz bence.

levent beyin mizacı bir garip adamın yüzü gülmüyor ama 2 defa sorulmuş leiva olmazsa o bölgeye oyuncu alınacakmı diye evet alınacak dedi
Leiva olmazsa o bölgeye alternatiflerimiz Mahmut tekdemir , Hürriyet Gücer ve Murat ceylan...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sergen ceza yiyince 2 tane transferin kapa bildirilmesi tesadüf değil.Birkaç gün daha cezalı kalırsa Leiva gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt