Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CpWFFLnWEAA6LkZ.jpg

Cabelaz la bizim adimiz da geciyordu galiba

Kalite olarak olmayabilir. Ama tarz olarak ben cok benzetiyorum.

Bana göre ortak noktalari:

Cok kosuyolar, mücadele gücleri yüksek, uzun boylu, bilekleri güclü ve agir oyuncular.

Kalite olarak tabi ki dünyalar var aralarinda bence oyuncu tipi olarak da alakalari yok onu diyorum ben.

Busquets defansif bir futbolcu, Tolga'nin defansif olarak büyük zaaflari var.

Aspor da lucas levia defteri kapandı dedi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız leivada gelirse tam kontra takımı oluruz, Bruma, Sinan, Cavanda, Carole gibi çok hızlı adamlar var birde Baros gibi bir forvet olsa..

Lucas tarzı oyuncu lazımdı bize. Tolgayla falan olmaz buişler. Bu sene ortasaha yine dirençsiz kalacak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen Leiva bizim icin cok önemli bir transfer olacakti, hatta bu seneyi kurtarabilece bir hamle olacakti.

En büyük sorunumuz orta sahaydi ilk olarak ve bu sorunu hala cözmedik. Cözmedigimiz sürece de bu sezon yine hüsran yasariz.

Bütün transferleri bilen twitter duyumcusu Levia için banka teminatı ayarlandı demişti dün sabah (:

İçiniz rahat olsun bunu diyen adam eren 2 m tklgs 2 m sabah ımzayı atıyor gibi nokta atışı durumlarla gelmişti.

Levia tamam (:

Jimmy Durmaz bizim yönetimin tam vizyonuna göre yarı yerli bir oyuncu, teklif götürmemeleri anormal

Açık söylemek gerekirse Cavanda transferine sevindim, çünkü Dursun daha iyisini alamazdı. Ama tolgaya verilecek paralar yüzünden resmen içim acıdı. Kimse bundan sora ffp den bahsedemez kulüpte

Orta saha Leiva + Tolga olacaksa, Selçuk'u da bir Çin takımına satsak anlarım da. Leiva gelmezse Selçuk + Tolga orta sahası düşünüyorlarsa sıçtığımızın resmidir.

Leiva gelmezse bu sene 5. oluruz. O mevki boş geçilemez. Melo'yla bi konuşsalar hiç olmazsa.

Ya bu aksam Leiva yada yarin Diarra.

Ulan akşam Leiva kapa düşse ne manyak olur ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

forumda hala leiva diyen var bitti o iş gitti cavanda son transferimiz olur..

zaten levent leiva hakkındaki sorulara öyle bir yanıt verdiki surat ifadesinden beceriksizlik yalancılık akıyordu adamın...

Şimdi gelelim tolga ciğerci eren derdiyok cavanda serdar aziz yeminle şu alınan 4 adamı geri göndermek için 20 milyon daha veririz sağa sola....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt