Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle paralar ödeyebiliyorsak Mehmet Topal' ı alsaydık ya?...Totalde daha ucuza gelirdi, belli standardı olan, dsiplinli, en azından 3 yıl verim alınabilecek aslan gibi önlibero işte. FB nin ofansif bakımdan yetersiz orta sahası defansif açıdan da gerilemiş olurdu böylece. Bir ara FB ile ipler kopma noktasına da gelmişti üstelik...

Topal + yabancı safkan bir B2B ile güven veren bir orta hattımız olurdu. Şimdi (gelirse) Leiva + Tolga yine soru işareti...

Leiva olmadigina gore Lass kesinlikle alinmali, bu firsati kacirirlarsa siradan önlibero alirlar bu beceriksizler.

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Selcuk - Lass
Podolski - Sneijder - Bruma
Eren​

ılnıltereyle aramızda saat farkı 2 saat yanı suan orda saat 6 kım karar verecekse levıa transferıne coktan karar vermıslerdır dıye dusunuyorum insallah olamz ama levıa transferı olmayacak gıbı artık :(

Yüksek maaş yüzünden oyuncular kapında yatıyor gönderemiyorsun tutup kariyeri soru işareti olan bir adama 2 milyon maaş bağlıyorsun.

Bu yönetimin yaptığı transferlerin hepsinin yargıya intikal ettirilmesi lazım. Kulubün resmen içi boşaltılıyor, Kulübün sahip olduğu mal varlıkları peşkeş çekilmek için ortam oluşturuluyor şu an.

Ama taraftar daha hala transfer yapılsın derdinde. Bu karaktersiz adiler Galatasaray'ı kendi çıkarları için uçuruma götürüyorlar.

stoperlerde dahil hiç defansif oyuncumuz yok leiva bunun için lazım

Enes Kanter'in babasi Enes'i evlatliktan red etmis.

hd ‏@yellowred720p 5 Ağu
yakında

CpHtTWmXgAEpneB.jpg

Beyler ne diyor
El Galatasaray insiste en Lass Diarra y mejora su oferta, el OM debe reaccionar rápido si lo quiere retener.

Leiva işi de böylelikle biter . Bunlardan başka transfer de beklenemez , bu saatten sonra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaptığımız tüm transferlere bakınca verilen ücretlerin karşılığında ciddi derecede kazık yediğimiz bir durum oldu. Tolga ciğerci konusunda açıkcası çok bi bilgim yok onun için bu oyuncu hakkında yorum yapmayacağım. Serdar ve Eren kötü değil ama çokta kaliteli olmayan oyuncular o yüzden hadi bu transferleri bir şekilde anlarım ama yapılan tüm transferlerin bir anlam kazanması için kesinlikle ön libero transferi yapılmalıdır. Bu isim Leiva, Diarra vs. kalitede oyuncu olmak zorunda.

Ligin en iyi hucum hattında ve kalecisine sahipken 2-3 hamle ile ligde şampiyonluğun en büyük adayı olmak varken ciddi para harcayıp yetersiz kadro kurmak anca Dursun gibi bir adama yakışırdı.

Cavanda'yı ben Trabzonspor da biraz izledim ve açıkcası bir artısını hiç görmedim. Bence çok gereksiz bir hamle oldu heleki o konuşulan paralar verildiyse çok büyük bir kazık olur. Linnes'i şu ana kadar umduğumdan çok kötü gördüm ama belki üzerinde durulsa fayda sağlayabilirdi.

Birde bu takımda lider bir defans oyuncusu yok. Chedjou tank gibi ağır ve çok hata yapıyor. Serdar ve Semih yetersiz. Balta artık yaşlandı. Burda çok sıkıntı yaşayacağız. Defansta çok sıkıntı yaşamak istemiyorsak kaliteli bir ön libero alırsak belki bu kadar aksaklık yaşanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt