Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim merak ettiğim bu yıllık ücreti Tolga mı istedi biz mi teklif ettik?
Biz teklif ettiysek büyük bir akıl hastalığı içinde olabilir yöneticiler.
Tolga istemişse neye dayanarak bu parayı isteyebilir?
Tolga'yı isteyen biziz, kulübünde doğru düzgün forma da giyemiyor duyduğum kadarıyla. Bu parayı haliyle indirebilirdik.
Eğer Tolga vazgeçilmez bir oyuncu olsaydı ancak bu parayla onu alırdık. Ki piyasada başka oyuncu mu kalmadı? Scout ekibi illa ki buluyordur.
Bu transferin altında iyi niyet aramak için uzun senelerdir bu oyuncuyu istememiz, bu oyuncuda büyük bir gelecek görmemiz falan gerekli.
Yoksa altında bir şey aramamak için kör olmak gerekir.

Sanırım yöneticilerde Leiva olmazsa Lassana Diarra'yı alacak tek kulüp biz olabiliriz güveni var. O olmazsa alternatiflere bakıcaz cümlesi öylesine söylenmiş değilse tabi. :confused:

ec99845ade478173ef93cdfbc2306542.jpg
Okudum ve saygı duyuyorum sadece.
Duruşu var adamın en azından ne kadar da inandığı şey herneyse artık tuhaf gelsede kendi inandığımız ile.

Benim merak ettiğim bu yıllık ücreti Tolga mı istedi biz mi teklif ettik?
Biz teklif ettiysek büyük bir akıl hastalığı içinde olabilir yöneticiler.
Tolga istemişse neye dayanarak bu parayı isteyebilir?
Tolga'yı isteyen biziz, kulübünde doğru düzgün forma da giyemiyor duyduğum kadarıyla. Bu parayı haliyle indirebilirdik.
Eğer Tolga vazgeçilmez bir oyuncu olsaydı ancak bu parayla onu alırdık. Ki piyasada başka oyuncu mu kalmadı? Scout ekibi illa ki buluyordur.
Bu transferin altında iyi niyet aramak için uzun senelerdir bu oyuncuyu istememiz, bu oyuncuda büyük bir gelecek görmemiz falan gerekli.
Yoksa altında bir şey aramamak için kör olmak gerekir.

olay şöyle olmuştur tolga kazması 2 milyon istemiştir bizimkiler de tamam demiştir, bizim kulüpte pazarlık yasak futbolcu istediği parayı söylüyor biz de ödüyoruz.

Gecen gun Denayer de tekrar 1 yilligina kiralandi deniyordu. Hem Diarra hem Denayer gelsin baska birsey istemiyorum. Diarra diyorum cunku Leiva transferi yatmak uzere.

olay şöyle olmuştur tolga kazması 2 milyon istemiştir bizimkiler de tamam demiştir, bizim kulüpte pazarlık yasak futbolcu istediği parayı söylüyor biz de ödüyoruz.

Bizimkilerde biz Galatasaray'ız parayı basar alırız istediğimizi yaparız tavrı olsa desek mali ceza durumumuz var. Bizim transferlerde mantık aramak çok güç.

Rafael van der Vaart > FC Midtjylland

beyler transferin kapanmasına 1 gün 18 saat var.

Allah kahretsin ya şu kadroya fitim tamam be

Muslera
Cavanda chedjou serdar Carole
akpro
Sneijder tolga
Poldi eren bruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt