- 16 Haziran 2010
- 208.827
- 162.488
- 6.838
Galatasaray teklifini yukseltmis, Marsilya dan kopmak uzere diyorBeyler ne diyor
El Galatasaray insiste en Lass Diarra y mejora su oferta, el OM debe reaccionar rápido si lo quiere retener.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray teklifini yukseltmis, Marsilya dan kopmak uzere diyorBeyler ne diyor
El Galatasaray insiste en Lass Diarra y mejora su oferta, el OM debe reaccionar rápido si lo quiere retener.
Galatasaray teklifini yukseltmis, Marsilya dan kopmak uzere diyor
Insallah diyelim.Vallahi cok sevinirim keşke olsa.
Okudum ve saygı duyuyorum sadece.
Benim merak ettiğim bu yıllık ücreti Tolga mı istedi biz mi teklif ettik?
Biz teklif ettiysek büyük bir akıl hastalığı içinde olabilir yöneticiler.
Tolga istemişse neye dayanarak bu parayı isteyebilir?
Tolga'yı isteyen biziz, kulübünde doğru düzgün forma da giyemiyor duyduğum kadarıyla. Bu parayı haliyle indirebilirdik.
Eğer Tolga vazgeçilmez bir oyuncu olsaydı ancak bu parayla onu alırdık. Ki piyasada başka oyuncu mu kalmadı? Scout ekibi illa ki buluyordur.
Bu transferin altında iyi niyet aramak için uzun senelerdir bu oyuncuyu istememiz, bu oyuncuda büyük bir gelecek görmemiz falan gerekli.
Yoksa altında bir şey aramamak için kör olmak gerekir.
olay şöyle olmuştur tolga kazması 2 milyon istemiştir bizimkiler de tamam demiştir, bizim kulüpte pazarlık yasak futbolcu istediği parayı söylüyor biz de ödüyoruz.
Linnes 14 numarayi aldi.Adamlar linnes'in 27 NO formasini Tolgaya verdi. Acaba ? Cavandada geldigine göre
Ozi, ne alaka?beyler transferin kapanmasına 1 gün 18 saat var.