- 21 Ocak 2010
- 73.074
- 51.465
- 5.003
Adam gusül alıp çıksa bari törene , 3 gündür point otelde eskort bırakmadı ...Cavandanın imza töreni kaçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gusül alıp çıksa bari törene , 3 gündür point otelde eskort bırakmadı ...Cavandanın imza töreni kaçta
AkpoÇok yetenekli değil az yetenekli ciğersiz dmc alsak ona bile fitim.
Çok mu zor defansı adam edecek siyahi dmc![]()
Adam gusül alıp çıksa bari törene , 3 gündür point otelde eskort bırakmadı ...
Banka teminatı kullandığımız kesin mi?Kimin için almışız?+2017 de ilk ödemeye olacak.
Banka teminatı cavanda için kullanıldı yalandır yani
Bizim kadro dışı bıraktığımız çöplere yapmadığımız mobbingi aziz hocaya yapıyor helal olsun.
Biz ise olcani kadro dışı bıraktıktan sonra birde tatile gönderdik.
Helak Ol Yağlı Surat!
Fena değil..En azından 2+1 yıllık.![]()
@Aslanews
Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile anlaştı. Yarın 11:00'da sözleşme imzalanacak. (Cumhuriyet)
@gokmnozdmr
Bu sezon 9.5 mil Tl seneye Avrupa olursa 13.5 mil TL, olmazsa 10.5 mil TL
Sponsorluk 2+1 yillik olacakmis
Manchester City everton'da oynayan stoper john stones'u sampiyonlar liginde steaua boekarest ile oynayacagi maclar icin listeye yazdirdi, yani transfer 90% bitti.
Denayer'e yol gozuktu, zaten hazirlik maclarinda sans bulmadi, bize tekrar kiralik gelebilir eger chedjou giderse tabi ki ama bence serdar'in yanina denayer dogru adam degil, bize uzun boylu canavar gibi stoper lazim.
Chedjou'ya 2-3m teklif varsa satilsin, zaten 1 yil sozlesmesi kaldi.
Diarra ve komisyon!!! Keşke Diarra gelse,Leiva yatmış yerine inler ve diarra düşünülüyomuş abv komisyoncular
Diarra ve komisyon!!! Keşke Diarra gelse,öpüp başımıza koyarız
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de serdar aziz ile denayer'in uyum yakalayabileceğini düşünüyorum çünkü çok zır oyuncular.Serdar çok sert ve rakibi sindiren Denayer ise oyunu okuyup takip eden ve alan savunması yapmaya çalışan bir oyuncu.Aynı zamanda iyi bir oyun kurucu.Serdar ve denayer ikisi de cok iyi sicrayabilen oyuncular ve tek hamleyi gayet iyi yapabiliyorlar +denayer hizli onlerine lass tarzi birini koy arkana yaslan.
Chedjou gidip lass+denayer yapilirsa muazzam olur diyeyim.