Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester City everton'da oynayan stoper john stones'u sampiyonlar liginde steaua boekarest ile oynayacagi maclar icin listeye yazdirdi, yani transfer 90% bitti.

Denayer'e yol gozuktu, zaten hazirlik maclarinda sans bulmadi, bize tekrar kiralik gelebilir eger chedjou giderse tabi ki ama bence serdar'in yanina denayer dogru adam degil, bize uzun boylu canavar gibi stoper lazim.

Chedjou'ya 2-3m teklif varsa satilsin, zaten 1 yil sozlesmesi kaldi.

Ligde hücum hattın iyi olduktan sonra ortalama bir defansın olsa bile şampiyon oluyorsun. Şuan en iyi hücum bizde olduğuna göre sadece defansif zaafiyetleri giderebilecek bi dmc götürür bizi

Hem denayer bizim aradığımız tarz stoper değil hemde biz denayerin kariyeri için doğru kulüp değiliz diye düşünüyorum

Ched gitse de gitmese de Denayer gelsin.

Serdar 3-5 maç sonra yine sakatlanacak zaten.

Bursayla olcan necid takasini yapmamiz gerekir hem cok saglam bir yedege sahip oluruz hemde gobekten kurtuluruz. Lan necid daha 26 yasindaymis ya.

CpZomYJXEAAHBdK.jpg:small

@Aslanews

Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile anlaştı. Yarın 11:00'da sözleşme imzalanacak. (Cumhuriyet)

@gokmnozdmr

Bu sezon 9.5 mil Tl seneye Avrupa olursa 13.5 mil TL, olmazsa 10.5 mil TL

Sponsorluk 2+1 yillik olacakmis
Fena değil..En azından 2+1 yıllık.

Manchester City everton'da oynayan stoper john stones'u sampiyonlar liginde steaua boekarest ile oynayacagi maclar icin listeye yazdirdi, yani transfer 90% bitti.

Denayer'e yol gozuktu, zaten hazirlik maclarinda sans bulmadi, bize tekrar kiralik gelebilir eger chedjou giderse tabi ki ama bence serdar'in yanina denayer dogru adam degil, bize uzun boylu canavar gibi stoper lazim.

Chedjou'ya 2-3m teklif varsa satilsin, zaten 1 yil sozlesmesi kaldi.

mangalayi yollarlar

kompany
otamendi
stones
denayer

Serdar ve denayer ikisi de cok iyi sicrayabilen oyuncular ve tek hamleyi gayet iyi yapabiliyorlar +denayer hizli onlerine lass tarzi birini koy arkana yaslan.

Chedjou gidip lass+denayer yapilirsa muazzam olur diyeyim.

bu hamzada ne ırkçıymış arkadaş adam takımda iş yapan bütün yabancılar göndertti üstelik nerde kamera görse konusarak

necidi dsuzdzakı filan demedigini bırakmadı resmen nasıl pis bir karakteri varmış bu adamın bursa taraftarıda bilenmiş zaten

Denayer öyle burada abartıldığı kadar müthiş biri değil , ortalama bir stoper . Ben sağ bekte daha çok beğenmiştim , anlamadığım millet stoper kalabalık ched gitsin diyor ; neresi kalabalık ? Biri gelmez ve ched giderse Hakan ve Serdar ile mi hep oynayacaksın. Bazen Özbek, asıl bizim taraftarlar diyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serdar ve denayer ikisi de cok iyi sicrayabilen oyuncular ve tek hamleyi gayet iyi yapabiliyorlar +denayer hizli onlerine lass tarzi birini koy arkana yaslan.

Chedjou gidip lass+denayer yapilirsa muazzam olur diyeyim.
ben de serdar aziz ile denayer'in uyum yakalayabileceğini düşünüyorum çünkü çok zır oyuncular.Serdar çok sert ve rakibi sindiren Denayer ise oyunu okuyup takip eden ve alan savunması yapmaya çalışan bir oyuncu.Aynı zamanda iyi bir oyun kurucu.

ikisinin de hava topları bence iyi , ayrıca gol de bulabileceklerini düşünüyorum.

Yalnız ikisi de vasat performans sergilerse direk çökeriz, yani performanslarını baya artırmaları lazım .

Denayer gelecek herhalde.

Gelecekse bonservisi ile alalım bence piyasası bir hayli düştü.

3-4 Milyon Euro seviyesine gelirse ileri de 8-9 Milyon Euro'ya satıp kar elde edebiliriz beğenmesem de.

Genç oyuncu CV olarak iyi yerden başlıyorsa her türlü zarar ettirmez.

Ama dediğim gibi beğendiğim bir oyuncu da değil çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt