Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sakat tolgaya güvenip yola çıkarlarsa vay halimize

Doria geleceğine Chedjou gelsin,potansiyeli olup gelişme katedemeyen bir oyuncu..illa stoper alacaksak daha iyisi lazım,videolara takılma bir Chedjou videosu hazırlarız Barcelona'ya yazarlar

video'dan takip ettiğim birisi değil renktaş yıllardır izliyorum sene 2013 dü galiba brezilya milli takımıyla bir maça çıkmıştı ya bolivya ya panama maçıydı o zamanlar brezilyada ronaldinho ile neymar beraber oynuyorlardı sırf o ikisi için sürekli maçlarını izlerdim bu oğlan son 3 dakika oyuna girdi dikkatimi çekti o zaman daha 18 yaşında brezilya milli takımında oynuyor fiziği filan yerinde sonra botafogo'da 11 oynamaya başladı sürekli orda maçlarını izledim yeni thiago silva olacak filan konuşuluyordu o marsilya'yı tercih etti yanlış seçim oldu tutunamadı yoksa kesinlikle açık ara en iyi stoperimiz olur uzun yıllardır hem satarkende 20 30 milyon gibi rakamlara satabiliriz

gidin araştırın şikeciler van der wiele nekadar imza parası vermiş azizin bet suratıın yüzü suyu hürmetine beleşemi geldi sanıyorsunuz o adam
Araştırmaya ne gerek var,o adamın imza parasını dünya alem biliyor..Geçen yıl Maxi alınsaydı ne Linnes için 2.5 milyon ne de Cavanda için 1.8 milyon bonservis vermeyecektik..Maxi için 3 milyon imza parası vermedik de elimize ne geçti?

bana ön liberoya carole tarzı duyulmamış bir oyuncu gelecek gibi geliyor. tabi bunlar kimseyi almadan transferi kapattık derse de şaşırmam doğrusu.

Önliberoya alternatif inlermiş beyler leiva nın parası harcandı tolgaya yapıcanız işi ya

Yedek oyuncuya 2 mio vermek saçmalık açıkcası ilk 11 e alınmış tolga ona alternatifde inler olur.

Menajeri ile komisyonda anlaşmişlardir İnler'in. Ulan nerdede yarim adam var onu ariyor dolandiricilar

video'dan takip ettiğim birisi değil renktaş yıllardır izliyorum sene 2013 dü galiba brezilya milli takımıyla bir maça çıkmıştı ya bolivya ya panama maçıydı o zamanlar brezilyada ronaldinho ile neymar beraber oynuyorlardı sırf o ikisi için sürekli maçlarını izlerdim bu oğlan son 3 dakika oyuna girdi dikkatimi çekti o zaman daha 18 yaşında brezilya milli takımında oynuyor fiziği filan yerinde sonra botafogo'da 11 oynamaya başladı sürekli orda maçlarını izledim yeni thiago silva olacak filan konuşuluyordu o marsilya'yı tercih etti yanlış seçim oldu tutunamadı yoksa kesinlikle açık ara en iyi stoperimiz olur uzun yıllardır hem satarkende 20 30 milyon gibi rakamlara satabiliriz

brezilya menajerler tarafından yönetiliyor transfer yapabilsin diye oyuncuyu milli takıma alıyorlar,biz 15ten yukarı adam satamayız ki doria etmez o kadar

Inler gelecekse tolga'ya neden 2 milyon Maas bagladik

Akil yok yahu nasil insanlar bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt