Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykan @AykanAlbayrak 5 dk.5 dakika önce
Lucas Leiva valizini hazırlıyor şu an.
Hadi inşallah OLACAK OLACAK OLACAKley:
Lan hic beklemedigim sey tarik transferiydi sakaysa komik degil yani yemek mi vermedik acaba nasil gitti lan bu adam![]()
Bu kim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Türk ay yıldız senin düşmanın ise bilmem de benim düşmanım olamaz. Demirören gibi kişiler de asla ay yıldızın önüne geçemez geçmemeli hiç bir Ay yıldız sevdası taşıyan bir insan için. Ayrıca hatırlamak da fayda var. Terk eden o değil di bizi.evet günümüzde bizi bırakıp düşmanımız olanlara yüklü bir para karşılığında gitmişti haklısın![]()
Arkadaşlar şunları paylaştığınız zaman kim olduklarını felan da yazın.Ben gidip yazsam leiva gsde diye gidip beni de koyarsınız buraya.İşkembeden sallıyorlar tutarsa ben demiştim diyecekler
Haberi kaldırdılar lanley:
Galatasaray are closing in on a deal to sign Lucas Leiva from Liverpool.
The Turkish club have been chasing the signature of the Brazilian midfielder all Summer and look on course to secure a transfer.
Levent Nazifoglu, a member of the club’s board, has broken the news that the Super Lig club have opened negotiations with Lucas.
“We’ve spoken personally with Lucas Leiva.” he said.
Haberde bu yazıyor,bir değeri yok bizim yöneticinin lafını esas alarak yapılmış.
Haber b
Nasil ya ? Kurtulduk mu o kadin kuaförü kilikli heriften?
Leiva GS'de falan diyen yok.
Bizim yöneticinin açıklamalarını yazmışlar o haberi de GS'ye yakın diye yorumlamışlar.
Twitçiler biraz düzgün çevirin şu haberleri.
Aziz Üstelde Galatasarayda diyor kesin gelmeyecek
Buda kim şimdi? Önemli birisimiAykan @AykanAlbayrak 5 dk.5 dakika önce