Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aykan ‏@AykanAlbayrak 5 dk.5 dakika önce
Lucas Leiva valizini hazırlıyor şu an.

Hadi inşallah OLACAK OLACAK OLACAK :oley:

Aykan ‏@AykanAlbayrak 5 dk.5 dakika önce
Lucas Leiva valizini hazırlıyor şu an.

Hadi inşallah OLACAK OLACAK OLACAK :oley:

Arkadaşlar şunları paylaştığınız zaman kim olduklarını felan da yazın.Ben gidip yazsam leiva gsde diye gidip beni de koyarsınız buraya.İşkembeden sallıyorlar tutarsa ben demiştim diyecekler

evet günümüzde bizi bırakıp düşmanımız olanlara yüklü bir para karşılığında gitmişti haklısın :)
Türk ay yıldız senin düşmanın ise bilmem de benim düşmanım olamaz. Demirören gibi kişiler de asla ay yıldızın önüne geçemez geçmemeli hiç bir Ay yıldız sevdası taşıyan bir insan için. Ayrıca hatırlamak da fayda var. Terk eden o değil di bizi.
Antrenmanda iken bizde şerefsizce kovuldu. Ama siz hö hö hö iyi yapmış böyülk boşkanımız dersiniz ancak zaten yine ve tekrardan. Hadi şimdi masalar dinlemeye devam ediniz.

Cüneyt Tanman: "Hamza Hamzaoğlu isteseydi Konoplyanka, Douglas ve Kalinic bugün Galatasaray forması giymiş olacaktı." (Radyospor)

06:13 - 08 Şub 2016

Haberi kaldırdılar lan :oley:

Galatasaray are closing in on a deal to sign Lucas Leiva from Liverpool.

The Turkish club have been chasing the signature of the Brazilian midfielder all Summer and look on course to secure a transfer.

Levent Nazifoglu, a member of the club’s board, has broken the news that the Super Lig club have opened negotiations with Lucas.

“We’ve spoken personally with Lucas Leiva.” he said.

Haberde bu yazıyor,bir değeri yok bizim yöneticinin lafını esas alarak yapılmış.

Galatasaray are closing in on a deal to sign Lucas Leiva from Liverpool.

The Turkish club have been chasing the signature of the Brazilian midfielder all Summer and look on course to secure a transfer.

Levent Nazifoglu, a member of the club’s board, has broken the news that the Super Lig club have opened negotiations with Lucas.

“We’ve spoken personally with Lucas Leiva.” he said.

Haberde bu yazıyor,bir değeri yok bizim yöneticinin lafını esas alarak yapılmış.
Haber b

Bu ingilizler de başlık atmayı bilmiyor başlıkla içerik birbirini bu kadar mı tutmaz adamlar kaç haftadır kaynak olarak bizim sürekli nazifoğlunu gösteriyorlar diplerindeki leivadan haber alamıyorlar mı bu kadar mı zor ya :oley: :oley:

Leiva GS'de falan diyen yok.

Bizim yöneticinin açıklamalarını yazmışlar o haberi de GS'ye yakın diye yorumlamışlar.

Twitçiler biraz düzgün çevirin şu haberleri.

İnler denen çöpcüyü istiyorsun di mi. Leiva denince sinirleniyorsun.:(

Terim'e sayacak çok lafım var. Hele şu son rezaleetlerden sonra. Ama Terim'in hocalığının yanında Mancini denen overrated boş beleş adamın esamesi okunmaz. Boş tartışma yani.

Keşke Fener'e gitse. Bu bizdeyken Fener Nisan'da şampiyon olduysa muhtemelen biz şubatta şampiyon oluruz hatta Yanallı Trabzon da Nisan'da ikinciliği garantiler.

Son düzenleme:
s.a. aramızda para toplayalım da Cavanda'yı adam gibi bir berbere gönderelim.

teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt