Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnler denen çöpcüyü istiyorsun di mi. Leiva denince sinirleniyorsun.:(

Leiva denince sinirleniyor muyum :D

Burada ileri geri konuşulurken "Aslında iyi adam fakat istemem daha iyisi lazım" tarzında kıvrılırken gelsin ligin en iyi ön liberosu olur demişliğimiz var.

Başkasına sataş o yüzden renktaş.

Bu iş iyice Sneijder olayını döndü. Görüşmelerin müspet bir ivme kazanması için Irmak Kazuk Liverpool şehrine ivedilikle hareket etmeli ve kapısının önünde beklemeli.

Türk ay yıldız senin düşmanın ise bilmem de benim düşmanım olamaz. Demirören gibi kişiler de asla ay yıldızın önüne geçemez geçmemeli hiç bir Ay yıldız sevdası taşıyan bir insan için. Ayrıca hatırlamak da fayda var. Terk eden o değil di bizi.
Antrenmanda iken bizde şerefsizce kovuldu. Ama siz hö hö hö iyi yapmış böyülk boşkanımız dersiniz ancak zaten yine ve tekrardan. Hadi şimdi masalar dinlemeye devam ediniz.

bedavaya gitti demi hahaha

Hadi canim, kesin öyledir.

Öyle. mal mal adamları her takımda aldıran, City'de 1 milyar dolarla CL'de bir halt yapamayan, Inter'e rakipleri düşmeden yine yüz milyonlar harcatıp bıraktığı nokta belli olan adam işte.

Keşke Fener'e gitse diyorum ben. 17 deplasmandan maksimum 10 puan alırlar. Evdeki tüm maçları da kazansa 61 puanla sezonu bitirirler :)

Michael Cubbin ‏@cubbin10 5 dk.5 dakika önceÇeviriyi görüntüle
When Lucas leave it's the end of the era.Last remainin player to a squad I was actually assed about. Carra, SG,Torres,Alonso, Reina etc

Michael Cubbin ‏@cubbin10 3 dk.3 dakika önceÇeviriyi görüntüle
Goodbye sweet Prince. I'll never forget you @LucasLeiva87

Baya bi hareketlenme var onlarda L'pool taraftarı da veda etmeye başladı acaba ciddi ciddi olacak mı bu iş

nedense sezgilerim leivanın gelmeyecegini söylüyor ve sezgilerim genelde güclüdür

Adam gelecek diye haberler çıktığında demediğini bırakmamıştın yok bize yaramaz, yok çok kötü falan filan.

Sanırım sevinmişsindir bu gelişmeye.

Öyle. mal mal adamları her takımda aldıran, City'de 1 milyar dolarla CL'de bir halt yapamayan, Inter'e rakipleri düşmeden yine yüz milyonlar harcatıp bıraktığı nokta belli olan adam işte.

Keşke Fener'e gitse diyorum ben. 17 deplasmandan maksimum 10 puan alırlar. Evdeki tüm maçları da kazansa 61 puanla sezonu bitirirler :)
Sacmalamayip algi yaratmaya gerek yok Ömer. Burda gecenlerde City'de harcadigi rakmlari ortaya cikaran biri vardi ve bu rakamlar rakibinin kullandigi rakamlar ve alti hatta. Simdi harcanan paralari dahi harcamadi ama hala konusuluyor cok para harcadi diye. Oysa ki takim'i sampiyon yapti adam. Terim bakalim BPL'de kümde kalir mi o bile süpheli. Ayak bile basamiyor baska liglere.

CL de birsey yapamiyor dedigin takim her sene bi Bayern bi Real ile karsilasiyordu. Eleme sansin 50% belki 49%

Michael Cubbin ‏@cubbin10 5 dk.5 dakika önceÇeviriyi görüntüle
When Lucas leave it's the end of the era.Last remainin player to a squad I was actually assed about. Carra, SG,Torres,Alonso, Reina etc

Michael Cubbin ‏@cubbin10 3 dk.3 dakika önceÇeviriyi görüntüle
Goodbye sweet Prince. I'll never forget you @LucasLeiva87

bunlarda nazifoglunun dediklerine göre ve ondan sonra ingiliz basininda cikarn haberlere göre yorum yapiyor.

lan bu ramos da kendimi bildim bileli real madrid finalde yenilirken son dakikada kafa golü atıp maçı uzatmalara götürüyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt