Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadere inanırım, olacak olacak..

P151025-038-Liverpool_Southampton-600x418.jpg

Bu adam çok küfür yiyecek bence :D

Sen de tartisma seviyeni koru ve karsina algi yarattigin gercegi sunacak argümanlar gelince konuyu 180 derece degistirme hic bir söz etmem. 5 katini harcamis, yok canim daha neler? Yabanci diye mi savunmak? Adaletli sekilde herkesi savunurum bak sana rakamlari yazdim.

Sen UEFA kupasi > BPL diyorsun senin fikrin ki buna futbolun genel izleyicisi katilmaz, türkler katilir o ayri.

Senin matigina göre cogu büyük takimin hocas cöp olmalidir cünkü hazir takimlari olmasina ragmen daha cok para harcamislar, basari yine yok cogunda.

Bu takimlar dedigim gibi en yüksek seviyede yarisan takimlar. Öyle 100 milyon harcadim, CL'i kesin alirim demek futbol fakirligin dibidir.

Muslera
Cavanda-Denayer-Serdar-Carole
Leiva-Selçuk(Tolga)
Podolski-Sneijder-Bruma
Eren(Sinan)

Offff ne adamlarsiniz lan görende parayi futboldan kazaniyor sizi sanir

Anasini satayim hepsi futbol ulemasi mubarekler

Ali Naci Küçük: "Gökhan İnler maç eksiği, Schweinsteiger evliliği sonrasındaki yaşamı, Diarra ise yıllık 5 milyon euro ve 'Cezamı ödeyin' talebi nedeniyle listede yok."

Mancini Fenere giderse artık van der wieli sağ kanatta görürüz, hasan aliyi orta sahada görürüz, fernandaoyu sol bekte görürüz.

Brumanin kariyerini az kalsın p.c ettiği gibi bu sefer başka oyuncuların kariyerlerini mahvetmeye çalışır.

Sabırsızlıkla bekliyorum

levia transferi gerçekleşirse yönetimin hakkını vermek gerekiyor Bu dursundan beklemeyecek Bir transfer sezonu olduğu apaçık ortada gayet dengeli bir kadro oluşturduk hele birde denayer da eklenirse bunlara isin cilası olur...

Zamanının bol olduğu bir gün ses ver. o hataları bir terimciden öğrenmek istiyorum.

Bu arada bilic konusundaki mesajına tekrar bakacağım birazdan. :)
Tuhaf olan ne ama biliyormusun. Beni terimci ilan etmeniz :)

Gerçi çok savundum haklı bulduğum fikirlerimden dolayı tabiki. Doğal olarak terimci olarak lanse edildik ediliyoruz. Neyse ki ama rahatsız edici durum değil benim açımdan sonuçta altın harflerle izini bırakmış spor adamı fatih terim.

Kişilerin peşinden ama koşalı yıllar oldu açıkçası. En son Hagi döneminde hayranlık duyuyordum fanatik şekilde peşinde koşuyorduk.

Leiva gelirse şampiyonluğa yürekten inanırım.

Bide Denayer gelirse tadından yenmez.

Hep beraber şu leiva sinerjisinden sonra Süper Ligi kazanmak çok ama çok kolay olacaktır bu sinerji umarım lig boyunca da devam eder

Sen de tartisma seviyeni koru ve karsina algi yarattigin gercegi sunacak argümanlar gelince konuyu 180 derece degistirme hic bir söz etmem. 5 katini harcamis, yok canim daha neler? Yabanci diye mi savunmak? Adaletli sekilde herkesi savunurum bak sana rakamlari yazdim.

Sen UEFA kupasi > BPL diyorsun senin fikrin ki buna futbolun genel izleyicisi katilmaz, türkler katilir o ayri.

Senin matigina göre cogu büyük takimin hocas cöp olmalidir cünkü hazir takimlari olmasina ragmen daha cok para harcamislar, basari yine yok cogunda.

Bu takimlar dedigim gibi en yüksek seviyede yarisan takimlar. Öyle 100 milyon harcadim, CL'i kesin alirim demek futbol fakirligin dibidir.

1. CL alsın demiyorum da en azından gruptan çıksın yani :)

2. Ben UEFA>BPL demedim iyi bak. Bir Türk takımının UEFA alması, o kadar apra harcayan City'nin PL şampiyonluğundan büyüktür dedim. Galatasaray'ın UEFA ve SÜper kupa alması mucize gibi birşeydir o tarihlerde.

3. Mancini başarısız ve kötü bir hocadır. Inter ile Juve ve Milan'ın beli kırılmışken aldığı şampiyonluklar dışında başarısı yok. Aynı Inter'i Mourinho bir sene sonra CL'yi alacak seviyeye getirdi. Terim'i artık sevmesem de o 4 senelik şampiyonluk, UEFA şampiyonluğu, Türk Milli takımının tarihindeki en büyük başarıları bir şekilde yakalaması başarısı Mancini'yi katlar. Kapının önüne koyulacak bir çok oyuncuyla 4 sene şampiyon olup, UEFA'yı alıp, o kadronun DK 3.lüğe gittiğini filan düşün. Mancini ile filan kıyaslanamaz. Mancini deplasmanda aldığı galibiyet kadar Terim'in gündelik kebap yemişliği vardır :)

dil bilen varsa aranızda liverpool fan sitelerine girip bakın az çok anlasılır durum benim pc virüs yemis kitlenip kalıyor bakamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt