Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray dünyanın bir numaralı ismini getiriyor.. Bunu söyleyen ben değil Riekerink.. Bugün Milliyet'te..

Twitter nevzat dindar

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Bu Aykan denen adamın yazıları paylaşıldı da nevzat'ın twiti altına bunu yazmış , yani bunun Leiva'yı bilecek bir konumunun olduğunu sanmıyorum

@nevzatdindar bu haberin altından schweinsteiger çıkacak ve rezil olacaksın

Sent from my iPhone using Tapatalk

O isim kondisyoner değil Taffarel'in yerine gelecek kaleci antrenörü..

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Bu Aykan denen adamın yazıları paylaşıldı da nevzat'ın twiti altına bunu yazmış , yani bunun Leiva'yı bilecek bir konumunun olduğunu sanmıyorum

@nevzatdindar bu haberin altından schweinsteiger çıkacak ve rezil olacaksın

Sent from my iPhone using Tapatalk
v
Aynen katılıyorum Lucas valizini hazırladı vırt zırt geçiniz. O antrenman pozları verilip resmi siteden paylaşılmadığı sürece lucasın geldiğine inanmam.

Levent Nazifoğlunun konuşmasini gördümde Bonservissiz oyuncular kaliteli olmuyor dedi lan bildiğin. Bu ne cahilce bir yorumdur:red:

Nevzat Dindar
‏@nevzatdindar
FRANS HOEK.. Milliyet ÖZEL..

Levent Nazifoğlunun konuşmasini gördümde Bonservissiz oyuncular kaliteli olmuyor dedi lan bildiğin. Bu ne cahilce bir yorumdur:red:

Hem olaylarida carpitiyor herif. Bonservisten cok, maaslara kiziyor taraftar, ama o konuya hic girmiyorlar tabiki efendiler. Cok zekiler ya.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Hem olaylarida carpitiyor herif. Bonservisten cok, maaslara kiziyor taraftar, ama o konuya hic girmiyorlar tabiki efendiler. Cok zekiler ya.

Yook. Ben mesela hem bonservise hem de maasa ayni derecede kiziyorum. Su ana kadar maliyet yönünden tek iyi transfer Cavanda. Aslinda Emrah'a verilen para da cok degil ama o adamdan bir halt olmayacagi icin cöpe atilmis paradir o.

Yook. Ben mesela hem bonservise hem de maasa ayni derecede kiziyorum. Su ana kadar maliyet yönünden tek iyi transfer Cavanda. Aslinda Emrah'a verilen para da cok degil ama o adamdan bir halt olmayacagi icin cöpe atilmis paradir o.

Bonservislerde yüksek, ama sonradan sorun cikaran maaslar. Cöpler elde kaliyor gördügün gibi.

sabaha belli olur Lucas konusu...taraftari oyaladiklarina gore puruz var transfer yatti gibi.

gokhan inler alinacak gibi bi his var icimde

Kurulmus en iyi kadro mu yoksa medya nin sisirmesi mi?

Nerde en iyi kadro oluyormus? Gecelim.

van Persie 2 yildir dogru dürüst topa vuramiyordu, buna ragmen en iyi adamlari ve Nani desen yillardir futbolu bitirmis bir isim idi, EURO da yaptigi performans'i ciddiye almamak lazim. Turnuva performansi farklidir.

Eger gecen sene besiktasin ve bizim kadromuz fenerbahceden daha iyiydi ve fenerbahcenin sampiyon olamamasi cok normal sonuctu diyorsan hic tartismayalim bu konuyu cunku cok farkli dusunuyoruz.

Benim iddaam su lig tarihinin en iyi kadrosuydu degildi tartismasindan ziyade, gecen sene fenerin kadrosuna Galatasaray formasi giydir 90 puana yakin puanla sampiyon olurdu. Hamza ile sampiyon oldugumuz kadroyla bir kafanda tart gecen sene fenerin kadrosunu

Son düzenleme:
Fenerbahçe’yi niye seviyorum? – Hakkı Yalçın – Fotomaç

Şu itin yazdiği yaziya gelin. Bunun gibilerin gebermesi lazim. Ulan Fetö fenerin içinde de var her yerde varlar. Mustafa kemal'e Suikast yapan eski başkanizi anlat sen kansiz. azize 3 sene önce soruyorlar bu iş fetullah gülenle mi ilgili diye O da hayir diyor. Ne anlatiyorsun sen it.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt