- 30 Ağustos 2009
- 30.539
- 20.739
- 2.763
Semih'i kötü gösteren Chedjou ve Dany denen çakma stoperler. Bunların yanına üst düzey stoper koysan onlarda saçma hata yaparlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi Semih'in oynadigi o dönemlere bakalim, bi Denayer'in oynadigi dönemlere bakalim.Semih defalarca bizim seviyemizde işler çıkarmış bir futbolcu.
2011-2012
2012-2013
çok üst düzey oynadı.
2013-2014 vasat
iki sezondur kötü. Denayer'in en iyi maçları ilk geldiğinde sağ bek olarak oynadığı 5 maç.
Kupada Akhisar falan önünde bayağı kötü duruma düşmüştü.
Semih iki sezondur Denayer'in şu an ki seviyesinde oynuyor.
Stoperler sakıncalı biraz.bu kadroyu cl seviyesinde haşat ederler.
Ya beyler siz hayatınız boyunca her şeyi eleştiriyor musunuz ? Yahu adam belki transfer meselesine güncel olarak dahil olmuyor maddi olarak onaylıyordur. Niye her şeyi dert ediniyorsunuz ? En doğrusunu siz mi biliyorsunuz gördük twittercıları kitlediniz Donk'u bize
kardeşim ne transfeeri ne açıklaması adam 2 kelimeyi 1 araya getiremiyor gazeciler soru soruyo birbirlerine bakıyolar... ne sordun filan o soruyu anlamadım bu soruyyu duymadım
Ünal Aysal televizyonda Galler Prensi gibiydi bu adama yazacak kelime bulamıyorum o derece yani...
Stoperler sakıncalı biraz.
Takımın geri kalanı okadar kolay dayaklık olmaz. Barça ve bayerni saymıyoruz ama tabiki
Levia normalında ucuz biz bunun almıyoruz bence,
Eren 2 milyon e gelmesi gerekirken biz 4 e aldık
Tolga cigerci 1 max 2 milyon e verilmesi gerekirken biz 3 milyon e aldık
Cavanda 600 700 bin e alacakken biz 1.8 milyon e verdik
Çünkü biz malız
Şİmdi levia gibi bir senelerdir liverpoolda oynamış bir oyuncuya 7 8 milyon e istenir 2 3 milyon e istenenizce bizim ağrımıza gitti ondan vazgeçtik bence..
Sn10 ve bruma gölge alan savunması yapsa yeterli. Takımın geri kalan topa ve rakibe sert gire bilecek seviyededir bence. Schweinsteiger halen kaliteli. Sakatlığı oldu iştepodolski-sneijder-bruma genel olarak mücadele gücü düşük oyuncular.
cavanda-chedjou-denayer ise cl seviyesinde hata yapmaya müsait müdafacılar.
+bastian kariyerinde dibi görmüs durumda, gelmesi durumunda selcuk'tan daha üst düzey katkı vereceginide düsünmüyorum.
nef anlaşması uyarınca şampiyonlar ligi şampiyonu olup 20 m tl bonus kazanırsak bir dünya yıldızı alacakmışız , tabii ki salı günü açıklanacak her zaman olduğu gibi.sa orta saha geldi mi
Böyle bi madde konulmuşsa,Dursun Özbek'in ileri görüşlülüğü sayesindedir!nef anlaşması uyarınca şampiyonlar ligi şampiyonu olup 20 m tl bonus kazanırsak bir dünya yıldızı alacakmışız , tabii ki salı günü açıklanacak her zaman olduğu gibi.
Sn10 ve bruma gölge alan savunması yapsa yeterli. Takımın geri kalan topa ve rakibe sert gire bilecek seviyededir bence. Schweinsteiger halen kaliteli. Sakatlığı oldu işte
sa orta saha geldi mi
Hitabet bir sanattır bunca zaman basınla ilişkisi olmayan adamın ekranda konuşmasında problem olması doğal bir süreçtir. Eleştirmek için eleştiriyorsun maalesef. Ayrıca Ünal Aysal'ın kem küm ettiği konuşmalarını da hatırlıyorum
leivanın karı sorun cıkartıyor.
pardon bir klüp başkanı düşüneyim.
1-)Basınla ilişkisi yok
2-)Taraftarla ilişkisi yok
3-)Takımla ilişkisi yok (Oynadığı maçtan haberi yoktu adamın geçen sene)
4-)Oyunculara milyon milyon ceza vermiş ne olacağından haberi yok
5-)Emri altında çalışan yönetim kurulundan yarısı istifa etmiş başkanın suçu yok.
6-)Yıldız transfer yapıcaz demiş gitmiş tolga ciğerci serdar aziz eren derdiyok paralar sokağa saçılmış futboldan haberi yok
7-)Hala daha Gs Storelerde geçen yılın oynayan oyuncularının forması var e ne olmuş yani o kadarından haberi olmasada olur..
Daha böyle madde madde yazarımda uğraşamıycam
Ee Ünal Aysal döneminde bunların hepsi tamamdı yani öyle mi ?